Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Trofæhungrende Bellingham vil forlænge målstimen mod Vallecano

Bellingham fejrer sin scoring mod Barcelona
Bellingham fejrer sin scoring mod BarcelonaReuters
Jude Bellingham håber, at han kan fuldende en imponerende uge ved at holde Real Madrid i toppen af LaLiga og øge sin allerede imponerende målhøst i Spanien, når hans hold møder Rayo Vallecano på søndag.

I sidste weekend reddede Bellingham Real med to mål i Clasico-sejren på 2-1 over Barcelona, så de rykkede fire point foran catalanerne, og i mandags vandt han Kopa-trofæet for verdens bedste unge spiller ved Ballon d'Or-ceremonien.

"At vinde dette trofæ betyder meget, men for mig er det vigtigste holdtrofæer, og det vigtigste for mig er at fortsætte og hjælpe Real Madrid og England med at vinde trofæer i mange år," sagde Bellingham, da han modtog sin pris i Paris.

Indtil videre er det eneste sølvtøj, han har vundet, den tyske pokal, men hans skifte til Real bør give ham langt flere muligheder, når de forsøger at erobre ligatitlen tilbage fra Barca.

Bellingham har fået en fantastisk start på sin Real-karriere, siden han skiftede fra Borussia Dortmund. Real-midtbanespilleren er topscorer i LaLiga med 10 mål i 10 kampe og har scoret yderligere tre mål i Champions League.

Bellingham scorede i hver af sine første fire ligakampe for Real og behøvede ikke at vænne sig til spansk fodbold. Hans holds eneste nederlag i denne sæson kom mod rivalerne fra Atletico Madrid, men lokalderbyet mod Vallecano bør blive en anden historie.

Real har mødt deres naboer fra Madrid 20 gange i ligaen, og Vallecanos eneste sejr kom tilbage i 1996. Real har vundet 17 af disse møder og scoret 71 mål, og Bellingham vil nyde chancen for at føje flere mål til sin statistik.

Mestrene fra Barca slikker sårene efter Clasico-nederlaget, som efterlod Xavi Hernandez' hold på fjerdepladsen, men de skal rejse sig til en udekamp mod Real Sociedad på lørdag.

"Det var en uheldig kamp for os, vi fortjente ikke at tabe. Vi er frustrerede og vrede, men vi må komme videre," sagde Xavi, efter at hans hold havde sat en tidlig føring over styr og tabt til Bellinghams mål i overtiden.

"Vi skal bare tænke på Real Sociedad nu, restituere og hvile. Vi må forbedre os på de områder, hvor vi ikke gjorde det godt, selvom vi ikke fortjente at tabe, og vi havde kampen i vores hænder."

Real Sociedad, som er ubesejret på hjemmebane i denne sæson, er fem point efter Barca på femtepladsen, men catalanerne har vundet deres seneste tre ligabesøg i San Sebastian og er ubesejret i deres seneste syv LaLiga-kampe der.

Barcelona vakler måske, men overraskelsen Girona har holdt trit i toppen med Real Madrid på 28 point.

Deres eneste nederlag i denne sæson var til Real, men de har lagt 3-0-nederlaget bag sig med tre sejre i træk siden da.

På lørdag rejser de til Osasuna, som er 15 point efter dem på 11. pladsen og har tabt tre hjemmekampe i denne sæson.

Atletico på tredjepladsen, der er tre point efter, kan lukke hullet, når de på fredag møder Las Palmas, der ligger midt i tabellen.