Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Villarreal fyrer Quique Setién efter blot fire ligakampe og kun en enkelt sejr

Setién i sin sidste kamp i spidsen for Villarreal.
Setién i sin sidste kamp i spidsen for Villarreal.Profimedia
Den tidligere Las Palmas-, Real Betis- og Barcelona-træner har forladt den Castellon-baserede klub på grund af dårlige resultater i starten af sæsonen (kun tre point ud af tolv mulige).

"Villarreal meddeler, at førsteholdstræner Quique Setién forlader klubben. Klubben fremhæver hans professionalisme og engagement og værdsætter både ham og hans trænerstab for at have taget ansvaret i en kompliceret situation i sidste sæson. Under hans ledelse havde holdet en fantastisk sæson, hvor mange unge fra ungdomsakademiet blev forfremmet og kvalificerede sig til Europa League efter at have nået femtepladsen i La Liga", lyder det i teksten, der blev offentliggjort af klubben tirsdag morgen.

Klubbens sportsdirektør, Miguel Ángel Tena, vil være ansvarlig for truppen på midlertidig basis.

Landskampspausen vil give ham lidt mere tid til at træffe en afgørende beslutning. Efter at have fundet den rigtige mand med Unai Emery i sin tid, er det tid til at aktivere radaren igen for at gøre det rigtigt igen.

Setién ankom i oktober sidste år på grund af baskerens afgang. Han fejlede i Conference League og formåede heller ikke at kvalificere klubben til Champions League.

Alligevel blev han ansat i håbet om, at han kunne styre Den Gule Ubåd i en mere succesfuld retning. Debuten endte med et nederlag mod Real Betis på 2-1, siden kom 1-0 sejren på Mallorca, et par dage senere vandt Barça 4-3.

I den forgangne weekend gik de tomhændede hjem fra besøget i Cádiz, der vandt opgøret med 3-1

Denne dårlige stime efterlader Villarreal meget tæt på nedrykning.