Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fransk storklub angiveligt interesseret i at hente Mason Greenwood

Greenwood i aktion for Getafe i marts
Greenwood i aktion for Getafe i martsAFP
Mason Greenwood, der var udlejet til Getafe i sidste sæson, er stadig ejet af Manchester United. Men hans fremtid ser ikke ud til at ligge hos De Røde Djævle grundet hans kontroversielle fortid, og Olympique de Marseille har til hensigt at udnytte situationen til at sikre hans transfer.

Mason Greenwood var uønsket af sin moderklub sidste sommer og skiftede til LaLiga i 2023/2024. Otte mål og seks assists senere i 33 ligakampe for Getafe er det tidligere Manchester United-håb tilbage i fodboldverdenen. En sæson, der uundgåeligt har tiltrukket interesse fra en række europæiske klubber.

I de seneste timer har medierne The Athletic og AS hævdet, at Marseille er interesseret i at købe spilleren. De første kontakter er for nylig blevet taget med Greenwoods folk, og englænderen er også selv interesseret. Flashscore kan bekræfte disse oplysninger.

Det er dog stadig uvist, hvordan en kontrakt vil være, hvis den engelske angriber skal skifte - altså om det bliver køb eller leje. Angriberens kontrakt udløber den 30. juni 2025, og De Røde Djævle kræver en købspris, der er for høj for Marseille - selv om der ikke er frigivet nogen tal.

Og så er der Manchester United-angriberens løn. Marseille er dog optimistiske og vil gøre deres yderste for at finde en løsning og skrive kontrakt med Greenwood denne sommer.