Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lille-spiller i bedring efter alvorlig hovedskade: Viser "sans for humor"

Opdateret
Angel Gomes blev behandlet på banen i over 30 minutter
Angel Gomes blev behandlet på banen i over 30 minutterReuters
Lilles midtbanespiller Angel Gomes har det godt, efter at han blev indlagt på hospitalet med en alvorlig hovedskade, der slog ham bevidstløs under lørdagens Ligue 1-kamp mod Stade Reims, siger klubbens præsident Olivier Letang.

Kampen blev afbrudt, da Gomes blev behandlet på banen i over 30 minutter efter at være kollideret med Reims' midtbanespiller Amadou Kone i det 11. minut. Han blev kørt væk på en båre, mens begge klubbers fans råbte den tidligere Manchester United-spillers navn.

Kampen blev genoptaget med Kone udvist, og der blev lagt 34 minutter til første halvleg. Lille vandt 2-0, da Bafode Diakite og Jonathan David scorede mod slutningen af hver halvleg .

"Angel Gomes har det ret godt, men vi vil vente på at finde ud af, hvordan han tilbringer natten med sine yderligere tests, før vi siger, at vi har en endelig 'happy ending'," sagde Letang efter kampen.

Lilles cheftræner Bruno Genesio sagde, at han straks vidste, at skaden var alvorlig, og han var frustreret over, at den medicinske behandling på banen ikke blev udført hurtigere.

"Vi var meget, meget bange. De seneste nyheder er ret beroligende, men det er bedre at være forsigtig," sagde Genesio i et interview efter kampen.

"Jeg var vred, for det er svært at se en af sine spillere ligge på jorden. Vi tilbringer meget tid sammen, vi er en familie, og at se en af vores spillere blive angrebet, for det er et angreb, er meget svært at leve med."

Genesio sagde, at nogle af hans spillere var på randen af tårer under prøvelserne.

"Godt gået for at få jobbet gjort, for det er aldrig nemt, og en stor tanke til Angel, vi er glade for at have de første beroligende nyheder," tilføjede han.

"Angel spurgte, om han skulle spille på (næste) lørdag, hvilket er et godt tegn, hvis han har en sans for humor. For mig var kampen sekundær i aften."