Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Luis Enrique er tilfreds med kvaliteten i Paris Saint-Germains trup

Enriques hold møder Lille
Enriques hold møder LilleREUTERS / Catherine Steenkeste / File Photo
Paris Saint-Germains manager Luis Enrique sagde lørdag, at han er tilfreds med Ligue 1-klubbens forretninger i sommerens transfervindue og nu fokuserer på at få det bedste frem i sine spillere.

Efter at have mistet angriberen Kylian Mbappe på en fri transfer til de spanske giganter Real Madrid, skrev de regerende franske mestre kontrakt med den højt vurderede defensive midtbanespiller Joao Neves, fløjspilleren Desire Doue , midterforsvareren Willian Pacho og målmanden Matvei Safonov i slutningen af sæsonen.

Men netop som de søger efter en målscorer til at erstatte Mbappe, har de lidt et slag efter en skade til angriberen Goncalo Ramos, som forventes at være ude i op til tre måneder.

"Vi vil gerne skrive kontrakt med spillere, og deres priser var meget høje. Jeg har de spillere, jeg har, og jeg er tilfreds med deres niveau, nu skal jeg udvikle deres potentiale," sagde Enrique til journalister forud for søndagens Ligue 1-kamp mod Lille.

"Som nier kan vi spille med (Marco) Asensio, (Ousmane) Dembele, RKM (Randal Kolo Muani), (Bradley) Barcola, Ramos, Warren (Zaire-Emery), (Achraf) Hakimi, Vitinha, Fabian (Ruiz), Neves, det er ti. Det er det samme med forsvarsspillerne.

"Jeg har nogle meget alsidige spillere, som passer ind i den plan, vi ønskede for dette hold. Pacho, Doue og Neves - de kan spille i mange forskellige roller, så jeg har mange muligheder på mit hold."

PSG, som genoptager jagten på sin første Champions League-titel , når de møder LaLiga-klubben Girona den 18. september, har fået en svær lodtrækning, som blandt andet omfatter sværvægterne Manchester City, Bayern München, Arsenal og Atletico de Madrid.

"Mit indtryk af lodtrækningen er, at det er en ny konkurrence, et nyt format. Det er indlysende, at vi statistisk set var de mindst begunstigede, men jeg kan ikke bedømme denne konkurrence, fordi vi ikke kender den," sagde Enrique.

"Vi vil sige, at det er en konkurrence, som vi vil prøve at vinde, og vi har været de mindst heldige."