Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Paul Pogba er sulten efter fodbold efter nedsat dopingkarantæne

Pogba blev testet positiv for testosteron i august 2023 efter en kamp mellem Juventus og Udinese i Italien.
Pogba blev testet positiv for testosteron i august 2023 efter en kamp mellem Juventus og Udinese i Italien.FRANCK FIFE / AFP
Den franske landsholdsspiller Paul Pogba (31) sagde mandag, at han er sulten efter at vende tilbage til fodbolden, efter at hans dopingkarantæne i sidste uge blev reduceret fra fire år til 18 måneder.

"Fodbold er som en jordbærkage, der blev taget ud af min mund," sagde Pogba til tv-stationen L'Equipe i et interview fra Parc des Princes Stadium i Paris.

Pogba, der har kontrakt med den italienske storklub Juventus indtil 2026, kan vende tilbage til kompetetiv fodbold fra den 11. marts næste år, fire dage før sin 32-års fødselsdag.

Pogba, der har spillet 91 landskampe for Frankrig, blev testet positiv for testosteron i august 2023 efter en kamp mellem Juventus og Udinese i Italien.

Han blev midlertidigt suspenderet i september samme år og derefter udelukket i fire år af den italienske nationale antidopingdomstol den følgende februar.

Pogbas repræsentanter sagde, at testosteronet kom fra et kosttilskud ordineret af en læge, han konsulterede i USA.

I begyndelsen af oktober reducerede Court of Arbitration for Sport (CAS) denne sanktion til 18 måneder.

"Mareridtet er forbi", sagde Pogba og tilføjede, at han "virkelig glæder sig til at komme tilbage".

Adspurgt om en mulig ankomst til Ligue 1 svarede Pogba, som aldrig har spillet i den franske liga i sin seniorkarriere: "Hvorfor ikke?"

Pogba var en nøglefigur, da Frankrig vandt VM i Rusland i 2018, og han vandt fire Serie A-titler i sin første periode i Juventus, men han havde en række problemer både på og uden for banen, efter at han i 2022 vendte tilbage fra Manchester United.

Han var også offer for en påstået organiseret afpresning, som seks mænd, herunder hans bror Mathias, i sidste måned blev beordret til at stå foran en dommer for.