Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

PSG henter portugisisk vidunderbarn i Benfica på langtids-kontrakt

Neves i aktion
Neves i aktionReuters
Paris Saint-Germain har skrevet kontrakt med den højt vurderede portugisiske midtbanespiller Joao Neves (19) fra Primeira Liga-holdet Benfica på en kontrakt frem til 2029, oplyste Ligue 1-mestrene mandag.

Hverken PSG eller Benfica afslørede de økonomiske detaljer, men The Athletic rapporterede, at aftalen havde en værdi omkring 60 millioner euro (ca. 492 millioner kroner) 

Neves er et produkt af Benficas akademi og har spillet 75 kampe for klubben i alle turneringer, og han er ni gange blevet udtaget til de portugisiske landshold. Han vandt Primeira Liga i sæsonen 2022-23 og Supertaca Candido de Oliveira sidste år med Benfica.

"Joao er en af de mest talentfulde spillere i Portugal og internationalt," siger PSG's præsident Nasser Al-Khelaifi i en udtalelse.

"Han var så passioneret omkring at komme til PSG og fast besluttet på at kæmpe for trøjen - hvilket er, hvad vi forventer af alle vores spillere.

"Vi fortsætter med at opbygge et fantastisk ungt hold i PSG - baseret på teamwork, talent og kollektiv ånd - som er grundlaget for vores klubs store fremtid."