Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

PSG melder sig klar til at gå rettens vej i løntvist med Mbappé

Mbappé kan se frem til en tur i retten.
Mbappé kan se frem til en tur i retten.Profimedia
Den franske fodboldklub Paris Saint-Germain, i folkemunde oftest bare kendt som PSG, er forberedt på at gå rettens vej for at få afklaret en løntvist med klubbens forhenværende stjerneangriber Kylian Mbappé.

Det oplyser klubben ifølge nyhedsbureauet Reuters torsdag.

Flere franske medier har skrevet, at Mbappé, som ragede uklar med PSG, efter at han nægtede at skrive under på en ny kontrakt med klubben, har sendt et krav på 410 millioner kroner i løn og bonusser, som ikke er blevet udbetalt.

Organisationen Ligue de Football Professionnel (LFP), som står for de franske professionelle fodbolddivisioner, har tilbudt at agere mægler i forhandlinger mellem PSG og Mbappé, men det har angriberen afvist.

Alternativt kan spilleren selv forsøge at løse tvisten med klubben eller gå til en arbejdsret.

"Denne proces med en mægler har spilleren i strid med LFP-kommissionens anbefalinger afvist," oplyser en talsmand for klubben til Reuters.

"Set i lyset af kommissionens begrænsede juridiske mandat til at træffe en afgørelse i sagen må den nu tages op i et andet retligt forum, hvor Paris Saint-Germain ser frem til i de kommende måneder og året ud at lægge sagens fakta frem."

Sidste år lød det fra PSG, at Mbappé, der i sommer skiftede til spanske Real Madrid, var gået med til at give afkald på loyalitetsbonusser, hvis han forlod klubben på en fri transfer.

I januar lød det fra Mbappé, at han havde indgået en aftale med PSG's bestyrelsesformand, Nasser al-Khelaifi. Aftalen "beskytter alle parter og bevarer roen omkring klubben i fremtidens udfordringer", lød det.

Det blev ikke uddybet yderligere.

PSG mener, at der har været en klar aftale mellem klub og spiller.

"Klubben glæder sig til, at den bliver stadfæstet i det rigtige forum, hvis spilleren forsøger at forfølge denne uforståelige og omdømmeskadende sag videre," lyder det fra PSG.