Tidligere VM-topscorer har indledt ny karriere som tennis-spiller

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tidligere VM-topscorer har indledt ny karriere som tennis-spiller

Diego Forlan
Diego ForlanProfimedia
Den tidligere uruguayanske angriber, Diego Forlan, spiller i øjeblikket i Peru i tennisturneringen MT1000 i kategorien +45 og er allerede i tredje runde. Alle, der har set ham spille, er enige om, at den tidligere VM-topscorer er rigtig god med ketsjeren.

Diego Forlan, som ved VM-turneringen i 2010 blev delt topscorer med Thomas Müller, Wesley Sneijder og David Villa, var på fodboldbanen en kraftfuld spiller med masser af fysisk styrke og teknisk snilde og ikke mindst en veludviklet målnæse.

Nu viser det sig, at Forlan også har talent for tennis-spillet og i en alder af 45 år og fem år efter, at han lagde støvlerne på hylden, har han nu indledt en ny karriere som tennis-spiller på Masters-niveau

Den tidligere landsholdsspiller fra Uruguay, som blandt andet har spillet for Villarreal og Atlético de Madrid, befinder sig i disse dage i Lima, Perus hovedstad, hvor han deltager i byens MT1000 +45. Og han gør det ikke dårligt, da han har vundet sine to første kampe og kun lukket tre partier ind til sine modstandere.

Forlan startede turneringen som 15. seedet og rangeret som nummer 438 på ITF-ranglisten for sin alderskategori. I første runde slog han chilenske Gonzalo Carreño med ekstrem lethed (6-0, 6-2) før han i anden runde besejrede peruvianeren Jorge Hernandez (6-0, 6-1).

Forlán er, ligesom da han var professionel fodboldspiller, kendt for sit kraftfulde og meget fysiske spil. I tredje runde skal han nu prøve kræfter med turneringens femteseedede, Pablo Rojas-Holch fra Chile.