Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jürgen Klinsmann anbefalede Reus et skifte til LA Galaxy: Ser frem til ny kultur

Opdateret
Marco Reus vil nu bære nummer 18 i Los Angeles.
Marco Reus vil nu bære nummer 18 i Los Angeles.Profimedia
Den tidligere landsholdsspiller Marco Reus søgte gode råd før sit skifte til USA. "Jürgen Klinsmann fortalte mig en masse om byen og klubben," sagde den 35-årige som en del af sin officielle introduktion til LA Galaxy. Den tidligere landsholdstræner har boet syd for storbyen i Huntington Beach i mange år og var også træner for USA's landshold fra 2011 til 2016.

Efter tolv år i Borussia Dortmund ser Reus, der har skrevet kontrakt med Galaxy frem til 2026, frem til sit amerikanske eventyr. "Jeg er meget glad for at være her", siger han. Frem for alt er det noget særligt for ham at "lære en ny kultur at kende" og tale et andet sprog.

Reus diskuterede naturligvis sin flytning til udlandet med sin familie.  Det tog ikke lang tid for ham at vælge Galaxy, siger den 35-årige. Der var trods alt "ingen alternativer" i Bundesligaen.

"Førstehåndsindtrykket var meget, meget godt"

Generelt ser miljøet i Major League Soccer (MLS)-klubben ud til at være det helt rigtige. "De første indtryk, de første timer med træneren var meget, meget gode," siger Reus. På grund af Los Angeles' størrelse kommer han dog til at "sidde meget i bilen".

At Reus skal have et nyt kørekort, er tilsyneladende ikke noget problem for ham. "Det er helt normalt, at man skal gøre det," sagde han.