Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Paul Pogba er angiveligt på blokken hos MLS-holdet Los Angeles FC

Pogba bør snart sige farvel til Juve
Pogba bør snart sige farvel til JuveMatteo Bottanelli / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Paul Pogba kan få en chance i Major League Soccer (MLS), efter at hans dopingkarantæne er blevet reduceret til 18 måneder.

Paul Pogba fik fire års karantæne, efter at en dopingtest var positiv for syntetisk testosteron. Testen efter en 3-0-sejr over Udinese i august 2023 var starten på nye negative kapitler i franskmandens karriere.

Dommen er nu blevet reduceret til 18 måneder, og Pogba kunne vende tilbage til fodboldbanen fra marts 2025. Han kan begynde at træne i januar, men det bliver sandsynligvis ikke i Juventus. Den italienske klubs træner, Thiago Motta, tæller ikke spilleren med i sin trup.

VM-vinderen fra 2018 er også blevet rygtet til Frankrig. Pogba har haft samtaler med Marseille, men der er også muligheder uden for Europa. Ifølge journalisten Nicola Schira kunne den tidligere Manchester United-spiller have Saudi-Arabien som sin destination, mens nogle italienske journalister antyder, at Los Angeles FC er interesseret i at hente ham.

Den californiske klub har taget kontakt til Pogba og vil gerne købe ham fri inden sæsonen 2025. Franskmandens plads i truppen kan blive ledig, hvis Hugo Lloris eller Carlos Vela, hvis kontrakter udløber ved udgangen af året, forlader klubben. Pogba ville i så fald blive genforenet i med sin tidligere holdkammerat på landsholdet Olivier Giroud, som forlod AC Milan til fordel for MLS denne sommer.