Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tidligere amerikansk landstræner Gregg Berhalter er ny træner for MLS-holdet Chicago Fire

Berhalted blev fyret som USMNT-træner i juli.
Berhalted blev fyret som USMNT-træner i juli.Jerome Miron-USA TODAY Sports
USA's tidligere herrelandstræner Gregg Berhalter er blevet udnævnt til cheftræner og fodbolddirektør for Chicago Fire, oplyste Major League Soccer-klubben tirsdag.

Gregg Berhalter, som blev fyret i juli, efter at USA led et ydmygende tidligt exit på hjemmebane ved Copa América, vil officielt begynde i sin nye rolle hos Chicago Fire efter afslutningen af den ordinære MLS-sæson 2024.

Meddelelsen markerer en tilbagevenden til MLS for Berhalter, der var cheftræner og sportsdirektør for Columbus Crew fra 2013-2018 og førte klubben til slutspillet i fire ud af fem sæsoner, herunder en MLS Cup i 2015.

"Efter en grundig og detaljeret søgning, der omfattede en række enestående kandidater, blev det klart, at Gregg Berhalter var det rigtige valg til at lede vores sportslige aktiviteter," siger Joe Mansueto, Fire-ejer og bestyrelsesformand, i en pressemeddelelse.

"Hans tidligere succes i MLS, hvor han trivedes i en dobbeltrolle, og hans erfaring med at lede det amerikanske herrelandshold i de sidste seks år, gør ham til et ideelt match for vores vision for klubben fremadrettet."

Fire 's nuværende cheftræner Frank Klopas fratræder sin stilling efter holdets sidste kamp i den ordinære sæson den 19. oktober.