Lyngby færdige i pokalturneringen: Ydmyget af Frem

Lyngby-chef Morten Karlsen græmmer sig antageligt tirsdag aften, efter hans mandskab blev sendt ud af pokalturneringen med hele 1-4 af BK Frem.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Allerede nu er pokalturneringen et overstået kapitel i denne sæson for Lyngby BK. Tirsdag aften tabte Superligamandskabet højst overraskende med ydmygende 1-4 mod BK Frem fra landets tredjebedste række.

Superligaklubben Lyngby er på chokerende vis færdig i den danske pokalturnering efter et overraskende nederlag på 1-4 ude til BK Frem, der spiller i den tredjebedste danske fodboldrække.

Frem er med sejren videre blandt de 32 bedste hold, mens Lyngby og cheftræner Morten Karlsen kunne gå ekstremt skuffede fra banen i Valby.

I starten af kampen forspildte Frem et par muligheder, men det var Lyngby, som kom foran 1-0 ved den hurtige kantspiller Jonathan Amon efter 23 minutter.

Efter en halv time udlignede Frems midtbanespiller Zamir Aliji til 1-1 efter skidt opdækning i Lyngbys forsvar.

Fem minutter efter pausen scorede Zamir Aliji sit andet mål i kampen, da Lyngby mistede bolden nede i egen forsvarszone.

Lyngby-målmand Jonas Krumrey spillede helt uforståeligt bolden lige ud til en Frem-spiller i eget målfelt, og det blev straffet med det samme.

I anden halvleg blev det endnu værre for Lyngby, og man kunne slet ikke se, at Frem spiller i en række et par niveauer længere nede.

På to fremragende mål af Salieu Drammeh cementerede Frem sejren på nogle gyldne minutter.

Salieu Drammeh fandt to gange det lange hjørne efter 65 og 67 minutter, og Lyngby havde ikke et modsvar i kampens slutfase.