Argentina udligner i 16. tillægsminut og får point med fra OL-åbner

Der var voldsomt drama ved OL's åbningskamp.
Der var voldsomt drama ved OL's åbningskamp.ARNAUD FINISTRE/AFP
Herrernes fodboldturnering ved OL i Paris er onsdag eftermiddag begyndt med de første gruppekampe, selv om åbningsceremonien først afholdes fredag.

En af turneringens store favoritter, Argentina, var tæt på at få en skidt start, men med et mål i tillægstiden fik sydamerikanerne vendt 0-2 til 2-2 mod Marokko.

Argentina jagter endnu et trofæ, efter at det ved VM i 2022 og Copa America denne sommer blev til guldmedaljer.

Det er dog langtfra den samme trup, som Argentina har med til OL. Her skal landsholdene nemlig bestå af U23-spillere med undtagelse af tre spillere, der må være ældre.

De tre pladser har Argentina givet til verdensmestrene Julian Alvarez, Nicolás Otamendi og Geronimo Rulli, der alle startede inde mod Marokko.

De måtte dog se Marokko komme foran i første halvlegs tillægstid på et mål af Soufiane Rahimi, der også normalt gør sig på Marokkos A-landshold.

Rahimi udbyggede føringen til 2-0 kort inde i anden halvleg, inden der kom gang i Argentina.

Først reducerede indskiftede Giuliano Simeone, der spiller i Atlético Madrid under sin far, Diego Simeone, inden Argentina på dramatisk vis udlignede i tillægstiden.

De 15 minutters ekstra tid var egentlig gået, men i det 16. tillægsminut headede Cristian Medina udligningen i mål på en returbold efter to skud på overliggeren.

Dermed fik Argentina og Marokko begge et point med fra kampen. De to resterende hold i gruppen, Ukraine og Irak, spiller senere onsdag.

Uden nogen af de nykårede europamestre på holdet fik Spanien åbnet sit OL med en 2-1 sejr over Usbekistan. Målene blev scoret af Marc Pupill og Sergio Gomez.