Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCN-træner efter skuffende pokalexit: Tempoet blev lidt for vildt

FC Nordsjælland var torsdag aften involveret i et sandt målorgie i deres semifinaleopgør mod FC København.
FC Nordsjælland var torsdag aften involveret i et sandt målorgie i deres semifinaleopgør mod FC København.Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
FCN er færdige i pokalturneringen, efter holdet tabte med 3-5 til FC København i torsdagens semifinale. Farum-klubbens 3-2-sejr fra det første opgør blev således forvandlet til et samlet 6-7-nederlag.

Ifølge Johannes Hoff Thorup var FCN's taktik ellers tæt på at lykkes i torsdagens returkamp, men cheftræneren peger på, at tempoet til tider blev en anelse for højt.

"Vi gav den et skud med at komme ud over stepperne, men det blev måske en anelse for vildt, og tempoet gik lidt for hurtigt for nogen. Det var det, der gjorde, at der opstod fejl."

"Det kunne vi så også se, at der gjorde i den anden ende, så det var lige før, at kampbilledet blev, som vi på forhånd havde ønsket," siger FCN-træneren.

Hoff Thorup forklarer videre, at den missede pokalfinale naturligvis er en stor skuffelse for FCN, der ganske enkelt var for dårlige til at lukke af for FCK.

"Jeg er skuffet, og det er mest af alt over resultatet. For jeg synes, der var nogle okay ting i kampen."

"Vi lukkede for mange mål ind. Der var for mange situationer i kampen, som ikke blev løst stærkt nok, men det var nok på grund af det høje tempo," siger Hoff Thorup.

Skuffelsen over at ryge ud af pokalturneringen lige før finalen var også stor hos FCN-profilen Emiliano Marcondes efter 3-5-nederlaget.

"Det er ærgerligt ikke at være i finalen. Det er ikke tit, at man står i en situation, hvor man kan spille sig i en finale, så jeg er ekstremt skuffet," siger Marcondes.

FCN og FCK skal allerede på mandag møde hinanden igen i Superligaens mesterskabsspil, og selv om torsdagens pokalexit bliver svært at skylle væk, understreger Marcondes vigtigheden af at se fremad.

"Den bliver tung at rejse sig fra, men det er her, vi skal udvikle os og komme videre så hurtigt som muligt."

"Det er en god udfordring for alle de unge spillere at lære, hvordan man kan rejse sig ovenpå sådan en skuffelse," afslutter FCN-kreatøren.

Mandagens opgør mellem FCN og FCK spilles på Right to Dream Park med kampstart klokken 19:00.