Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Neestrup efter sent nederlag i pokalen: Det irriterer mig grænseløst

Jacob Neestrup ærgrer sig over nederlaget til FCN
Jacob Neestrup ærgrer sig over nederlaget til FCNMads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
FC Københavns cheftræner var ikke tilfreds med at hans hold tabte til FC Nordsjælland.

"Det irriterer mig grænseløst, at vi har tabt i dag, for jeg føler virkelig, at vi skal vinde den her kamp", udtaler Neestrup til FC Københavns hjemmeside efter kampen.

Det så længe ud til at blive 2-2, efter en kamp som var vekslende i forhold til spil og chancer. Værterne var foran 1-0 ved pausen, kom bagud i anden halvleg, men fik rigget sejlene og taget en sen 3-2 sejr, på et straffespark tildelt efter VAR.

"Vi har massiv overvægt af spillet, og vi skaber mange chancer, og så er det skuffende for mig, at vi helt unødvendigt taber på to hjørnespark, når vi har præsteret så godt", siger cheftræneren, der med det ene hjørnespark refererer til, at det var efter et hjørnespark at FC Nordsjælland fik tilkendt kampens afgørende straffespark.

Jacob Neestrup mener dog om ikke andet, at præstationen kan blive afgørende for guldduellen i Superligaen.

"Men der er returkamp om en uge, og så skal vi herop igen om halvanden uge i Superligaen, og der vil spillerne komme med en god følelse af, at vi kan præstere på den her bane. Det var os, der spillede med mest fart i dag, og det er som sagt vores egen skyld, at vi ikke også vinder", afslutter Neestrup.

Returkampen i Pokalturneringen spilles i PARKEN d. 4. maj.