Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Neestrup inden mødet med FC Nordsjælland: Vi skal kunne vinde sådan en kamp

Det bliver uden tvivl dramatisk torsdag aften i kampen mellem FCK - FCN
Det bliver uden tvivl dramatisk torsdag aften i kampen mellem FCK - FCNLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Både Superligaen og Pokalturneringen er gået ind den afgørende fase. Torsdag tager FC København imod FC Nordsjælland i returkampen, efter at københavnerne led et 3-2-nederlag i den første kamp.

FC København skal forsøge at spille sig videre i til Pokalfinalen torsdag, når FC Nordsjælland kommer på besøg.

I weekenden tabte københavnerne den prestigefulde derbykamp mod Brøndby, men FCK’s cheftræner Jacob Neestrup tror stadig på en god sæsonafslutning trods skuffelser i de seneste kampe. Samtidig understreger den unge træner, at klubben går efter både Superliga- og Pokaltitlen.

"Vi går benhårdt efter to trofæer, og vi skal huske på, at vi stadig har mulighed for at gøre denne sæson til en stor FCK-sæson på trods af store og små bump undervejs.” fortæller Jacob Neestrup til FC Københavns egen hjemmeside.

Torsdagens kamp mod FC Nordsjælland bliver et opgør mellem to af de allerbedste mandskaber i sæsonen. De to hold ligger tæt i Superligaen, og nu kommer et af holdene til at spille Pokalfinale. FCN har et fint udgangspunkt efter sejren i sidste uge, men Jacob Neestrup var tilfreds med FCK’s præstation, selvom det endte med et nederlag, og han tror på, at FCK-holdet sagtens kan vinde på eget græs.

”Returkampen i semifinalen er vigtig for os, og vi syntes, at vi leverede en god præstation i den første kamp i Farum, selvom vi tabte 3-2 til sidst. Og selvom vores udgangspunkt ikke er det allerbedste, så er vi fortrøstningsfulde. Vi skal kunne vinde en hjemmekamp mod dem foran vores egne fans - ligesom vi gjorde senest i Superligaen.”

Kampen mellem FC København og FC Nordsjælland starter klokken 19:30, og du kan følge opgøret her.