Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Arsenal-anfører: "Det vil hjemsøge mig resten af livet at vi ikke vandt Premier League"

Arsenal-anfører: "Det vil hjemsøge mig resten af livet at vi ikke vandt Premier League"
Arsenal-anfører: "Det vil hjemsøge mig resten af livet at vi ikke vandt Premier League"Profimedia
Den norske midtbanestrateg og landsholdsspiller Martin Ødegaard siger, at det vil hjemsøge ham resten af livet, at Arsenal ikke formåede at sikre sig Premier League titlen i sidste års kapløb mod Manchester City.

Mikel Artetas tropper toppede Premier League tabellen i størstedelen af ​​sæsonen og så ud til at være godt på vej mod at afslutte deres 19-årige ventetid på titlen.

Men holdet faldt fra hinanden i de sidste uger af sæsonen, da de kun vandt tre af deres sidste ni kampe, hvilket gav  Manchester City chancen for at overhale dem og vinde deres tredje titel i træk.

Ødegaard kan stadig ikke sætte fingeren præcist på, hvad der gik galt, og har indrømmet, at det har været svært at at acceptere den måde, holdet kollapsede på i slutfasen

"Det er svært, der er mange ting, der spiller ind, selvfølgelig," sagde Ødegaard til Viaplay, da han blev bedt om at forklare, hvorfor Arsenal mistede formen på et afgørende tidspunkt i sæsonen.

"Vi konkurrerede mod holdet, der har vundet det hele, det var tæt, men i slutningen, især i de tre kampe (som Arsenal spillede uafgjort), mistede vi momentum."

"Jeg tror, ​​det her vil genere mig resten af ​​mit liv. Vi var meget tæt på, jeg nåede næsten at nå min drøm, jeg tror, ​​det vil være smertefuldt resten af ​​mit liv, men vi må prøve igen næste år."

Arsenal-anføreren førte an med et godt eksempel i sidste sæson, hvor han scorede 15 mål og leverede otte assists i Premier League, hvilket gav titel-drømmene et ekstra boost på The Emirates.

Personligt er han tilfreds med sin indsats, men skuffelsen over Arsenals afslutning på sæsonen sidder stadig dybt i ham. 

"Jeg har været vigtigere for holdet, det har været godt, men selvfølgelig var det en hård afslutning på sæsonen, som stadig gør ondt. Så jeg har blandede følelser."

Ødegaard ønsker, at sidste sæsons skuffelse skal give næring til Gunners i deres forsøg på at forbedre sig næste sæson.

Arsenal begynder deres sæson på hjemmebane mod Nottingham Forest den 12. august, og får straks mulighed for at tage vigtige skridt mod et potentielt mesterskab, når de er vært for Manchester United, Tottenham og Manchester City i deres første otte kampe.