Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Arsenal-profil: Vi skal stoppe med at få 'dumme' røde kort

Opdateret
Rice reagerer efter Arsenals nederlag til Bournemouth
Rice reagerer efter Arsenals nederlag til BournemouthGraham Hunt / ProSportsImages / DPPI via AFP
Arsenals midtbanespiller Declan Rice siger, at de skal stoppe med at få dumme, røde kort efter nederlaget til Bournemouth i lørdags.

William Saliba blev udvist for at hive Evanilson ned midt i første halvleg, før The Cherries scorede to gange og vandt 2-0.

Rice sagde senere: "Vi har skudt os selv i foden tre gange i otte kampe, og vi slap af sted med det hjemme mod Brighton og ude mod Manchester City. Men Bournemouth blev bare ved med at prøve og gjorde det til 2-0."

"Jeg er stolt af spillerne for at kæmpe, selv med 10 mand, men vi er nødt til at stoppe med at lave fejl, for vil vil have 11 spillere på banen i 90 minutter. Det er det, der vinder fodboldkampe."

"Nede med 10 mand viste vi en masse karakter og personlighed for at blive i kampen. Martinelli fik en stor chance, men  målmanden læste den og lavede en stor redning. Vi må ikke lave dumme fejl. Du har brug for dine bedste spillere på banen hele tiden. Men vi tror på os selv, og vi vil holde sammen.  Det her er fodbold, og uanset hvad der sker, er det vigtigste, at man holder sammen og holder sig på rette spor."