Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bekræftet: Bayern München henter "Drømmespilleren" Olise i Palace

FC Bayern: Drømmespilleren Olise ankommer fra Crystal Palace
FC Bayern: Drømmespilleren Olise ankommer fra Crystal PalaceProfimedia
FC Bayern har skrevet kontrakt med sin drømmespiller Michael Olise: Den 22-årige franskmand fra den engelske Premier League-klub Crystal Palace kommer til at koste rekordmestrene omkring 410 millioner kroneri transfersum og får en femårig kontrakt frem til 2029. Olise gennemførte sit lægetjek tidligere søndag.

"Han er en anderledes spiller, som har vakt stor interesse med sin spillestil", siger sportsdirektør Max Eberl:

"Vi vil have nye impulser på vores hold, ny energi, nye ideer - det er det, spillere som Michael Olise står for."

Ungdgomslandsholdsspilleren har været meget eftertragtet, og adskillige Premier League-klubber siges at have været interesserede.

For den tidligere Bundesliga-træner Oliver Glasners Crystal Palace scorede fløjspilleren ti mål og leverede seks assists i 19 kampe i sidste sæson. Olise er med i den franske U21-landstræner Thierry Henrys trup til de olympiske lege i Paris.

Münchens planlagte reorganisering er således langsomt ved at tage form. Olise er den anden tilføjelse efter Stuttgarts defensive allrounder Hiroki Ito (25). Japaneren har skrevet under frem til 2028 og kostede 171 millioner.

Olise og Ito er formentlig kun begyndelsen

Bayern vil sandsynligvis også styrke deres rækker i andet forsøg med den portugisiske landsholdsspiller Joao Palhinha (28). Ifølge rapporter er München nået til enighed med Fulham FC fra den engelske Premier League om en overgangssum på det, der svarer til 343 millioner kroner plus 35 millioner kroner i bonusbetalinger.

En aftale var allerede på plads med spilleren selv siden sidste år. Palhinha havde gennemført lægetjekket den 31. august 2023. Transferen gik dog i vasken, fordi Fulham ikke var i stand til at finde en erstatning for deres defensive midtbanemand i tide.

Jonathan Tah fra mestrene Bayer Leverkusen og Xavi Simons, som RB Leipzig lejede fra Paris St. Germain i sidste sæson, rygtes også at være på Bayerns liste. Den 21-årige spiller EM med Holland, mens Tah er blevet slået ud med det tyske hold.

Men Eberl og sportsdirektør Christoph Freund planlægger også nogle salg. Der har allerede været rygter om Joshua Kimmich (FC Barcelona), Matthijs de Ligt (Manchester United), Kingsley Coman (Paris St. Germain), Alphonso Davies (Real Madrid) og Leon Goretzka (Juventus Turin).