Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bekymret Ten Hag før Premier League start: Vi er ikke klar

United begynder deres sæson på fredag
United begynder deres sæson på fredagReuters
Erik ten Hag vil have nytilkomne Matthijs de Ligt og Noussair Mazraoui til rådighed til fredagens sæsonstart kun få dage efter, at de kom til fra Bayern München, og Ten Hag mener ikke, at United er helt klar til den nye Premier League-sæson.

United starter sæsonen fredag aften mod Fulham på Old Trafford, men har ikke haft meget tid til at integrere de nye spillere, sagde Ten Hag.

"Det er sandt, det er ikke en normal pre-season, hvor man på fem-seks uger arbejder på et hold, det er meget kompliceret," sagde hollænderen på en pressekonference torsdag.

"Vi havde truppen til USA-turen, og så tilføjede vi spillerne (som havde været med til) EM og Copa America og nu nye signings, og vi er nødt til at lave et hold ud af det."

"Det hold er ikke klar, men ligaen starter nu, og flere trænere har dette problem. Men vi er nødt til at komme i gang. Vi kan ikke gemme os, vi er nødt til at håndtere det."

Harry Maguire er med i fredagens trup, efter at forsvarsspilleren gik glip af Englands EM 2024-kampagne på grund af sin genoptræning efter en skade.

Men venstrebacken Luke Shaw vil ikke være til rådighed. Shaw spillede i Englands sidste tre kampe ved EM efter at have kæmpet med en besværlig haseskade, der resulterede i, at han missede det meste af sidste sæson.

"Han kommer tilbage i løbet af kort tid," sagde Ten Hag."Vi ser selvfølgelig frem til at få Luke Shaw klar. Han er en meget vigtig spiller for vores hold, så vi vil gerne have ham tilbage så hurtigt som muligt, men vi kan ikke forcere processen."

Ten Hag siger, at Mazraoui, Lisandro Martinez og Diogo Dalot alle kan udfylde pladsen på venstre back.

Der var masser af spekulationer om Ten Hags job i sidste sæson, da United sluttede som nummer otte i Premier League, men den 54-årige skrev under på en ny kontrakt, der gælder frem til 2026, efter at de havde slået Manchester City og vundet FA Cuppen.

Ten Hag har store forhåbninger til holdet i denne sæson.

"Vi kender vores mål, vi kender vores retning," siger han."Nu skal vi integrere nye spillere, som vi tror kan forbedre holdets niveau, og så tage den derfra.

"(Vores forventninger) er altid meget høje, vi vil gå efter trofæer."