Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Benjamin Mendy ikke skyldig i britiske voldtægtsanklager

Opdateret
Benjamin Mendy var i retten fredag for at høre dommen.
Benjamin Mendy var i retten fredag for at høre dommen.Reuters
Den tidligere Manchester City-fodboldspiller Benjamin Mendy blev fundet ikke-skyldig i et tilfælde af voldtægt og et tilfælde af forsøg på voldtægt af en britisk domstol, rapporterede PA Media fredag.

I januar blev Mendy fundet ikke-skyldig i seks tilfælde af voldtægt og et tilfælde af seksuelt overgreb.

Retssagen fandt sted ved Chester Crown Court, og Manchester Evening News rapporterede, at Mendy græd, da dommen blev læst op.

"Benjamin Mendy vil gerne takke jurymedlemmerne for at fokusere på beviserne i denne retssag, snarere end på de rygter og insinuationer, der har fulgt denne sag fra starten," sagde Mendys advokat i en erklæring.

"Det er anden gang, at Mendy er blevet dømt og fundet ikke-skyldig af en jury. Han er meget glad for, at begge juryer nåede frem til de korrekte domme.

"Det er næsten tre år siden, at politiet begyndte at efterforske denne sag. Mendy har forsøgt at forblive stærk, men processen har uundgåeligt haft en alvorlig indvirkning på ham.

"Han takker alle, der har støttet ham gennem denne prøvelse, og beder nu om privatliv, så han kan begynde at genopbygge sit liv."

Mendy kom til City i 2017 og blev genstand for en politiefterforskning, efter at 13 kvinder havde fremsat anklager mod ham og den medanklagede Louis Saha Matturie.

Mendy spillede sidst for City mod Tottenham Hotspur i august 2021 og blev suspenderet af Premier League-klubben senere samme måned, da han blev anholdt. City frigav ham, da hans kontrakt udløb i sidste måned.

Den franske landsholdsspiller skiftede til City fra Ligue 1-holdet AS Monaco i 2017 for et beløb på omkring 52 millioner pund.