Palmer er Chelseas største stjerneskud.Justin Setterfield / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Chelseas offensive profil Cole Palmer er blevet kåret som årets engelske spiller af Det Engelske Fodboldforbund (FA).

Det skriver det britiske medie BBC.

Kåringen gælder for sæsonen 2023-2024.

I den periode har 22-årige Palmer blandt andet fået debut for det engelske fodboldlandshold og været med til EM. Palmer scorede også englændernes eneste mål i finalen, som dog blev tabt 1-2 til Spanien.

På klubplan har Palmer haft stor succes, siden han i sommeren 2023 skiftede fra Manchester City til London-klubben Chelsea.

I sidste sæson blev det således til 22 mål og 11 assister i Premier League.

Også i denne sæson er Palmer kommet flyvende fra start.

Efter syv spillede kampe er han den spiller af alle, der har været involveret i flest mål. Palmer er noteret for seks mål og fem assister.

Topscorerlisten
TopscorerlistenOpta by Stats Perform

Sæsonens foreløbige personlige højdepunkt kom den 28. september, da han i Chelseas 4-2-sejr over Brighton scorede fire gange i første halvleg. Det har ingen spiller tidligere formået i Premier Leagues historie.

Palmer var ustyrlig mod Brighton
Palmer var ustyrlig mod BrightonOpta by Stats Perform

Cole Palmer er den første Chelsea-spiller, der bliver kåret som årets spiller i England, siden det skete for Ashley Cole i 2010.

De seneste to sæsoner er Bukayo Saka fra Arsenal løbet med titlen.

Blandt de tidligere vindere af prisen er også Harry Kane, Wayne Rooney, Steven Gerrard, Frank Lampard og David Beckham.