Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Brentford-angriber efter betting-skandale: "Jeg løj for efterforskerne"

Brentford-angriber efter Betting-skandale: "Jeg løj for efterforskerne"
Brentford-angriber efter Betting-skandale: "Jeg løj for efterforskerne"Profimedia
Brentfors angriber Ivan Toney har åbnet op om sin afhængighed af gambling efter hans otte måneders udelukkelse fra fodbold. Brentford-angriberen er udelukket indtil den 16. januar 2024 efter at have indrømmet 232 brud på fodboldforbundets bettingregler.

I et afslørende interview med YouTube-kanalen, the Diary of a CEO, afslører Toney, at han ikke længere gambler, og at han oprindeligt løj for efterforskerne.

Han afslører også, at skandalen førte til, at han blev afvist af bilforsikringsselskaber og restauranter. "Jeg kan huske på det tidspunkt, hvor der rygterne gik, at jeg ville på restaurant, og de nægtede og at lukke mig ind og sagde "nej, det kan du ikke - vi tager dig ikke".

Toney indrømmede, at han begyndte at flirte med gambling, da han var 15 år gammel, og at jo flere penge han blev betalt 'jo højere blev indsatsen'.

i forhold til de 232 brud på betting reglerne sagde han, at der var nogle væddemål, han 'ikke kan huske at have foretaget', men han var 'villig til at tage ansvar' for at få processen 'overstået'.

Han tilføjede: "Den virkning, gambling havde var at vente på lønningsdagen og så ville jeg sige "Jeg har så meget at lege med". Toney indrømmer også, at hans oprindelige påstande til efterforskerne om, at han ikke satsede på fodbold, var usande.

Toney sagde: "Det var dengang, de kastede alt efter mig. Jeg tænkte "Jeg ville nægte det, og så er det helt fint, og de ville ikke finde noget. Så blev alt afsløret, og jeg indrømmede, hvad jeg har gjort."