Brentford-danskere er arkitekter bag sejr over oprykker

Mbeumo blev dobbelt målscorer
Mbeumo blev dobbelt målscorer Profimedia
Brentford med flere danskere i hovedroller vandt 3-1 hjemme over Southampton i den engelske Premier League.

Brentford, der har Thomas Frank som cheftræner, vandt lørdag 3-1 hjemme over oprykkerne fra Southampton i Premier League.

På midtbanen stillede Brentford udelukkende op med danskere, da både Christian Nørgaard, Mathias Jensen og Mikkel Damsgaard havde fået chancen fra start.

Wingbacken Mads Roerslev kom på banen for Brentford fem minutter før pausen, da Kristoffer Ajer udgik med en skade.

Efter 43 minutter scorede Brentfords brandvarme angriber Bryan Mbeumo til 1-0, efter at holdkammeraten Kevin Schade havde ramt stolpen.

I anden halvleg havde Brentfords danske midtbane stor andel i hjemmeholdets to sidste mål.

Mikkel Damsgaard erobrede bolden på et farligt sted lige foran Southamptons felt efter 65 minutter.

Og Mikkel Damsgaard skubbede lynhurtigt bolden videre til Mathias Jensen, der straks assisterede Bryan Mbeumo til sin anden scoring i kampen.

Fire minutter senere tog Mathias Jensen sig af et langt indkast, der blev forlænget til bageste stolpe af Nathan Collins.

Southamptons nyerhvervede keeper Aaron Ramsdale forsøgte med hænderne at få bolden væk fra farezonen, men Brentford-angriberen Yoane Wissa fik i stedet skovlet den i mål.

Fem minutter inde i kampens tillægstid fik Southampton pyntet på resultatet, da Yukinari Sugawara sparkede en reducering i nettet.