Brentford smider føring mod Tottenham trods ny chokstart

Brentford smider føring mod Tottenham trods ny chokstartGlyn Kirk/AFP
Selv om Brentford for anden kamp i træk scorede efter 22 sekunder, tabte holdet 1-3 til Tottenham på udebane.

For anden weekend i træk fik Brentford en regulær drømmestart i lørdagens udekamp mod Tottenham i Premier League.

Men igen måtte Thomas Franks tropper gå fra banen med et nederlag, denne gang på 1-3.

Der gik kun 22 sekunder, før Bryan Mbeumo på fremragende vis helflugtede bolden i netmaskerne og bragte Brentford foran.

Trods lynscoringen, der kandiderer til at være en af sæsonens flotteste, fik hjemmeholdet vendt kampen på hovedet og vandt 3-1.

Nogenlunde det samme var tilfældet i seneste runde mod Manchester City, hvor Brentford tabte 1-2 trods et føringsmål efter 22 sekunder.

Glæden varede kort for Brentford lørdag, da Tottenham formåede at udligne, inden stadionuret rundede ti minutter.

En stor pasningsfejl i opstillet førte til en chance for James Maddison, inden Dominic Solanke på returen straffede Brentford og scorede sit første mål i Tottenham-trøjen.

Efter godt og vel en halv times spil blev der trykket start på Tottenhams velsmurte kontramaskine.

Efter en ny pasningsfejl fra Brentford førte Son Heung-min bolden frem mod gæsternes felt, inden han afleverede den til Brennan Johnson.

Efter en hurtig finte inde i feltet sparkede kantspilleren læderkuglen fladt i mål i det lange hjørne.

Tottenham havde efterfølgende en del chancer og kunne have punkteret kampen, men den forblev åben frem mod slutningen.

Brentford kunne dog ikke længere holde stand med fem minutter tilbage af kampen, hvor James Maddison kronede en ny omstilling med en scoring til slutresultatet 3-1.

Med sejren har Tottenham syv point for fem kampe og ligger i midten af tabellen. Brentford har ét point mindre.

Efter seneste rundes nederlag til Nottingham Forest kom Liverpool på Anfield tilbage på sporet med en 3-0-sejr mod Bournemouth.

Luis Diaz blev dobbelt målscorer, mens Darwin Núñez cementerede sejren, inden holdene gik til pause.

Ligesom Manchester City har Liverpool 12 point i toppen af tabellen. City har dog en kamp i hånden.