Brighton slagter Wolves i sin største Premier League-sejr nogensinde

Det blev en nedsabling af dimensioner, da Brighton ikke udviste gæstfrihed overfor Wolves.Profimedia
Brighton hentede lørdag sin største sejr nogensinde i den bedste engelske fodboldrække.

Det skete på hjemmebane, hvor Wolverhampton blev slagtet med hele 6-0.

Brighton havde tidligere sejren på 4-0 over Manchester United fra sidste år som sin største Premier League-sejr, men lørdag blev det altså tenniscifre for Brighton, der allerede ved pausen førte med 4-0.

Deniz Undav, Pascal Gross og Danny Welbeck delte målene imellem sig, da de alle blev noteret for to scoringer.

Brighton ligger nummer otte i ligaen foran Brentford, der lørdag vandt med 2-1 hjemme over Nottingham Forest.

Mikkel Damsgaard og Mathias Jensen startede inde for Brentford, men begge var skiftet ud, da holdet i de sidste ti minutter vendte 0-1 til 2-1.

Det blev 1-1, da Ivan Toney med ti minutter tilbage udlignede direkte på frispark, og dybt inde i tillægstiden scorede Josh Dasilva sejrsmålet.

På det tidspunkt havde Thomas Frank ikke en eneste af sine danske spillere på banen, hvilket er lidt af et særsyn.

Nottingham holder sig trods nederlaget et point over nedrykningsstregen, men holdet ryger ned under stregen mandag aften, når Leicester og Everton har mødt hinanden i rundens bundbrag.

Tidligere lørdag fik Joachim Andersen fuld spilletid for Crystal Palace, der hjemme slog West Ham med 4-3 i et målorgie.

Andersen udgik ellers af den seneste kamp, men var altså klar igen til lørdagens London-opgør.