Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea-angriber underskriver ny kontraktforlængelse frem til 2033

Nicolas Jackson kom til Chelsea fra Villarreal i 2023.
Nicolas Jackson kom til Chelsea fra Villarreal i 2023.Nick Potts / PA Images / Profimedia
Chelseas senegalesiske angriber Nicolas Jackson underskrev fredag en toårig kontraktforlængelse, der holder ham på Stamford Bridge frem til 2033.

Blues-chefen Enzo Maresca afslørede tidligere på sæsonen, at Jackson i princippet var gået med til at forlænge den otteårige aftale, han underskrev, da han kom til fra Villarreal i 2023.

Premier League-klubben har nu blåstemplet kontrakten og sagde fredag: "Chelsea er glade for at kunne meddele, at Nicolas Jackson har underskrevet en toårig kontraktforlængelse frem til 2033.

"Nico kom til The Blues i slutningen af juni 2023 og havde en imponerende første sæson på Stamford Bridge. Han scorede 17 mål i alle turneringer, herunder et hattrick på udebane mod Tottenham Hotspur i Premier League."

Jackson har scoret to mål i fire kampe i denne sæson, hvor han forsøger at komme tilbage efter en skuffende første sæson hos The Blues.

"Jeg har det rigtig godt, og jeg er meget glad for at skrive under på en ny kontrakt og blive i klubben," siger han.

"Det føles godt, at klubben har tillid til mig. Jeg arbejder meget hårdt. Jeg er meget glad for at forlænge min kontrakt og blive her i mange år."

Jackson begyndte sin professionelle karriere hos det senegalesiske hold Casa Sport og skiftede til spanske Villarreal i 2020.

Hans gennembrudssæson i Villarreal kom i 2022/23, hvor han scorede 13 mål i 38 kampe i alle turneringer og blev udtaget til Senegals VM-trup i 2022.