Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea binder playmaker og topscorer med voldsom niårig kontrakt

Palmer har skrevet under på en kontrakt med Chelsea for de næste ni år.
Palmer har skrevet under på en kontrakt med Chelsea for de næste ni år.AFP
Chelsea har været meget aktive på transfermarkedet denne sommer, men ud over nyindkøbene har de nu ifølge rapporter bundet Cole Palmer på en ny kontrakt frem til 2033.

Palmer kom til fra Manchester City for et år siden og blev hurtigt den drivende kraft i The Blues' offensiv. I sidste sæson scorede han 22 mål i Premier League og assisterede yderligere 11 mål for sine holdkammerater og krydrede dette med tre mål og fire assists i pokalturneringerne.

Palmer har allerede kontrakt frem til juni 2031 og har ifølge en række medier tirsdag eftermiddag forlænget sin kontrakt med yderligere to sæsoner. Aftalen vil garantere ham en markant bedre løn - i sit første år i London tjente han 700.000 kroner om ugen. Alt skulle blive officielt bekræftet i løbet af de kommende timer.

Palmer var en af de bedste fodboldspillere i Premier League i sidste sæson og sluttede som nummer to på topscorerlisten efter sin tidligere holdkammerat Erling Haaland fra Manchester City.

Hans præstationer blev også rost af eksperter og andre spillere, og han var blandt de seks nominerede til sæsonens spiller i både journalisternes og spillerforeningens afstemning. Vinderen af sidstnævnte kategori vil blive annonceret om en uge.

Den tidligere engelske landstræner Gareth Southgate fik også øje på Palmers offensive evner og indlemmede ham i sin trup til EM i Tyskland. Palmer spillede rollen som indskifter ved mesterskabet, hvor han var med i fem kampe og scorede en enkelt gang.