Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea-boss er "meget tilfreds" med start i "verdens hårdeste liga" inden Liverpool-brag

Chelsea-manager Enzo Maresca under deres Premier League-kamp mod Bournemouth i sidste måned.
Chelsea-manager Enzo Maresca under deres Premier League-kamp mod Bournemouth i sidste måned.Graham Hunt / DPPI via AFP
Enzo Maresca siger, at han er "meget tilfreds" med den stærke start på sin Chelsea-periode, men Blues-bossen insisterer også på, at søndagens kamp mod Liverpool ikke vil "definere, hvor vi er".

Marescas hold på fjerdepladsen er ubesejret i de seneste syv kampe i alle turneringer og er kun fire point efter Premier Leagues førerhold, Liverpool.

Den tidligere Leicester-manager Maresca har imponeret indtil videre, men han står over for en stor udfordring på Anfield, hvor Arne Slot har fået en flyvende start på sin regeringstid.

Da han fredag blev spurgt, hvordan han ville vurdere sin start på Stamford Bridge, sagde Maresca:

"Jeg er meget glad, for jeg kan tydeligt se, at det, jeg forventede med hensyn til spillere, niveau og stil, er der. Jeg har allerede sagt mange gange, at uanset hvem der kommer til at spille i øjeblikket, så kan man tydeligt se, hvordan vi ønsker at spille."

Italieneren tilføjede:

"Klubben er en af de bedste klubber i verden. Og jeg er meget spændt over at stå i spidsen for den. Og jeg føler mig meget heldig over at tilbringe min tid og dele min tid med dette hold."

Selvom en Chelsea-sejr på Merseyside ville være en vigtig hensigtserklæring, er Maresca ivrig efter at nedtone betydningen af kampen mod Liverpool.

"Vi vil gå ind til kampen og forsøge at forberede os på den bedste måde," siger han. 

"Og som jeg sagde, forsøge at få point der. Men det er ikke denne kamp, der kommer til at definere, hvor vi er - hvis vi vinder, løser vi alle problemerne, og hvis vi taber? Nej. Det er en proces, og det er bare en kamp."

Maresca siger, at Chelsea er "spændt på at spille denne slags kampe" med potentielt svære kampe mod Newcastle, Manchester United og Arsenal på horisonten.

"Alle de kampe, vi har spillet indtil nu, har været svære."

"Alle kampene i Premier League er svære, de er ikke lette. Jeg synes, at Premier League nok er den bedste liga i verden. Det er fordi, det også er den hårdeste liga i verden."