Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea-ikon er imponeret over Marescas indflydelse på Stamford Bridge

Tidligere Chelsea-spiller Gianfranco Zola
Tidligere Chelsea-spiller Gianfranco ZolaReuters / David Klein
Chelsea er på vej i den rigtige retning under den italienske manager Enzo Maresca, fortæller klubbens tidligere storspiller Gianfranco Zola onsdag, mens holdet ligger på fjerdepladsen i Premier League efter syv kampe.

Gianfranco Zola, som spillede for Chelsea mellem 1996-2003 og vandt to FA Cups, en League Cup og en UEFA Cup Winners' Cup, synes, at hans landsmand Enzo Maresca har gjort det godt på Stamford Bridge, men fortæller samtidig, at det bliver sværere end nogensinde at vinde trofæer.

"Han er under pres (for at vinde trofæer, red.)," fortæller en grinende Zola til journalister på The Summit, som er en del af Leaders Week London.

"Tiderne er anderledes, for tidligere havde hans forgængere gode hold. Han (Maresca, red.) har også et godt hold, et meget godt hold, men det er meget ungt og skal udvikle sig."

"Indtil videre gør han det meget godt, og jeg ønsker virkelig, at han kan gøre det. Han får en hård opgave på grund af konkurrencen i England, alle ved, at den (ligaen, red.) er så stærk."

"Men igen, jeg kan lide, hvad han gør, og han har en chance."

Chelsea-manager Enzo Maresca med Marc Cucurella og Mykhailo Mudryk
Chelsea-manager Enzo Maresca med Marc Cucurella og Mykhailo MudrykAction Images via Reuters / Andrew Couldridge

Maresca er den syvende italienske manager i Chelseas historie, og Zola er stadig en af de mest populære spillere, der nogensinde har optrådt på Stamford Bridge.

Der har dog været en periode med udskiftning og uro i Chelsea, siden Todd Boehly-Clearlake-konsortiet overtog klubben i 2022 fra den tidligere ejer Roman Abramovich.

Der har allerede været fem managers i den nye æra, mens mere end 30 spillere har skrevet under på en permanent aftale med klubben i den periode.

Zola sagde dog, at han kunne se tingene gå op i en højere enhed under Enzo Maresca, som kom til fra Leicester City inden starten af denne sæson.

"Jeg ser en struktur på plads. Holdet arbejder på noget, der er godt. Det kan jeg godt lide. Som træner ser jeg noget på banen.

"Nu er der en masse arbejde, for konkurrencen er naturligvis ret høj."

Chelsea, som ikke har tabt i ligaen siden første spillerunde, hvor de tabte til Manchester City, møder Liverpool på udebane på søndag.