Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea-manager: Bedst for Ben Chilwell, hvis han forlader Chelsea

Maresca har en kæmpe trup på hånden
Maresca har en kæmpe trup på håndenReuters
Det ville være bedre for Ben Chilwell at forlade klubben, da forsvarsspilleren kæmper for spilletid i en overfyldt Chelsea-trup, foreslog holdets nye cheftræner, Enzo Maresca, forud for søndagens Premier League-åbningskamp mod Manchester City.

Chilwells kontrakt løber frem til 2027. Den engelske landsholdsspiller har spillet 106 kampe for Chelsea, siden han kom til fra Leicester City i 2020, og han hjalp holdet fra det vestlige London til at vinde Champions League året efter.

Den 27-årige, som normalt spiller venstreback for Chelsea, faldt ned i rangordenen, efter at spanieren Marc Cucurella ankom i 2022. Chilwell var ude med en skade i sidste sæson, hvor han spillede 21 kampe i alle turneringer.

"Chilly (Chilwell) har ikke trænet de sidste par dage, fordi han har været syg," sagde Maresca til journalisterne.

"Det er helt klart, at jeg elsker den måde, han er på, men problemet er, at han kæmper lidt med at finde sin bedste form."

"I morges havde vi 22 spillere til træning, og hvis du spørger dem alle, vil de sige, at de gerne vil spille mod City på søndag, men det er umuligt."

"Når spillere træner hver dag og ikke får nogle minutter, er det ikke godt for dem eller for mig, for jeg er nødt til at træffe en beslutning. Det er nok bedre at tage af sted og få minutter andetsteds. Transfervinduet er åbent, så vi må se, hvad der sker."