Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea-manager: Vi forsøger at løse Ben Chilwell-situationen

Chilwell hjalp Chelsea med at vinde Champions League
Chilwell hjalp Chelsea med at vinde Champions LeagueAction Images via Reuters / Andrew Couldridge
Chelsea arbejder på at finde løsninger for Ben Chilwell (27), efter at han blev sat til salg, men ikke fandt en klub, og forsvarsspilleren kan vende tilbage til træning med førsteholdet, nu hvor transfervinduet er lukket, sagde manager Enzo Maresca (44) fredag.

De engelske landsholdsspillere Chilwell og Raheem Sterling var blandt de højt profilerede spillere, som den italienske manager frøs ud, da han overtog ansvaret forud for denne sæson.

Mens Sterling blev udlejet til Arsenal på deadline day, var Chelsea ikke i stand til at skille sig af med Chilwell, som blev købt i 2020 for omkring 400 millioner kroner, men som ikke har spillet et eneste minut i denne sæson.

"Vi vil sætte os ned med Ben og finde en løsning," sagde Maresca til journalister forud for lørdagens tur til Bournemouth.

"Han vil sandsynligvis være tilbage hos os til træning. Grunden til, at han trænede for sig selv, er, at det var meningen, at han skulle rejse. Men fordi han ikke fandt en løsning, vil han sandsynligvis begynde at træne med os. Hvis vi beslutter det, vil han være en af spillerne."

Chilwells seneste statistik
Chilwells seneste statistikFlashscore

Chilwell hjalp London-holdet til at vinde Champions League, men venstrebacken har kæmpet for at sikre sig en fast plads, siden han pådrog sig en ledbåndsskade i knæet i slutningen af 2021.

Chilwell faldt ned i hakkeordenen efter Marc Cucurellas ankomst i 2022, og i de seneste to sæsoner har han døjet med haseskader og knæskader, hvilket begrænsede ham til kun 13 ligakampe i sidste sæson.

Chelsea har hentet fire point i de første tre ligakampe og ligger på 11. pladsen, og Maresca sicer, at hans unge hold er på vej i den rigtige retning, men at de ef nødt til at finde en balance mellem "den tekniske og den fysiske side".

"Vi brugte landskampspausen til at prøve noget nyt, som vi kan bruge i fremtiden," tilføjede han.

"Også på noget defensivt arbejde for at prøve at finde en balance. Det betyder ikke, at vi ikke forsvarer os godt. City, Arsenal og Liverpool har spillere, der er fysisk stærke, men det har vi også."