Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea-manager: Vi kan endnu ikke konkurrere med City og Arsenal

Chelsea har forbedret sig under manager Enzo Maresca
Chelsea har forbedret sig under manager Enzo MarescaAction Images via Reuters / Andrew Boyers
Chelsea er på vej frem, men London-holdet er endnu ikke klar til at konkurrere med topklubberne i Premier League som Manchester City og Arsenal, siger manager Enzo Maresca (44) fredag.

Chelsea, som sluttede på sjettepladsen i sidste sæson og dermed gik glip af Champions League og endte på 12. pladsen i 2022-23, ligger aktuelt på fjerdepladsen i tabellen med 13 point for seks kampe.

Maresca afløste Mauricio Pochettino i juni og fik til opgave at bringe Chelsea tilbage til Champions League, som de sidst vandt i 2021.

"Jeg tror ikke, vi kan konkurrere med City og Arsenal. City har arbejdet med den samme manager i næsten ni år, Arsenal i fem år," sagde Maresca forud for søndagens kamp mod Nottingham Forest.

"Hvis du vil konkurrere, har du brug for den tid. Det er en kæmpe forskel. Jeg er overbevist om, at vi ikke kan konkurrere. Målet er at forbedre os og langsomt komme tæt på. Det er vi ikke klar til lige nu."

"Man kan blive ved med at forbedre sig, men i sidste ende er det bedre, jo mere tid man er sammen."

Chelsea har været i god form
Chelsea har været i god formFlashscore

Chelsea skabte overskrifter, da de udlejede Raheem Sterling til Arsenal og angriberen Romelu Lukaku til Napoli, og Maresca udelod også den tidligere anfører Ben Chilwell fra kamptruppen.

Manageren siger dog, at holdets identitet er tydelig efter at have vundet fem kampe i træk i alle turneringer med forskellige startopstillinger.

"I de første to måneder var der en masse støj omkring klubben. Forhåbentlig kan vi fortsætte på den måde, vi gør nu," sagde Maresca.

"Jeg var her ikke sidste år. Det eneste, jeg kan sige, er, at siden vi startede, kan jeg godt lide at være fokuseret og i kontrol. Den eneste del, jeg kan kontrollere, er fodboldsiden. Alle de rygter, der er omkring klubben, er noget, jeg ikke kan kontrollere, jeg er ligeglad med det. Jeg tænker allerede på, hvordan vi kan forberede os til kampen."

Maresca sagde, at højre back Reece James ikke var kommet sig over en lårskade, og at Carney Chukwuemeka, som blev syg før midtugens 4-2-sejr over Gent, vil blive vurderet forud for kampen.