Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea-spillere lader sig ikke distrahere af transferstøj, siger nyindkøb

Chelseas trup består af næsten 50 spillere
Chelseas trup består af næsten 50 spillereAction Images via Reuters/John Sibley
Chelseas spillere befinder sig i en "boble" og vil ikke lade sig distrahere af de konstante transferspekulationer, der omgiver klubben, siger midtbanespilleren Kiernan Dewsbury-Hall, mens manager Enzo Maresca fortsætter sine bestræbelser på at trimme sin oppustede trup.

Maresca har udtalt , at de engelske landsholdsspillere Raheem Sterling og Ben Chilwell er blandt en gruppe på mere end 15 spillere, som ikke træner med førsteholdet og ikke vil være en del af London-klubbens planer for denne sæson.

På spørgsmålet om, hvorvidt usikkerheden omkring truppen gjorde spillerne urolige, sagde Dewsbury-Hall til journalister onsdag: "Nej, vi er i en boble med det."

"Man kan ikke lade sig påvirke af den slags. Det eneste, vi gør, er at gå ud hver dag og træne så godt, vi kan, og gøre os klar til kampene. Alt det, der sker udenfor, er ikke op til os. Når transfervinduet er lukket, kan vi formentlig bare fokusere på sæsonen. Når det er åbent, får man selvfølgelig spekulationer stukket i hovedet."

Forud for torsdagens playoff-kamp i Europa Conference League mod schweiziske Servette sagde Dewsbury-Hall, at spillerne bare ville have klarhed fra manageren.

"Og han er helt sikkert en person, der giver dig det," tilføjede den 25-årige. "Jeg tror ikke, man kan klage over noget på den side."

Efter kampen mod Servette skal Chelsea møde Wolverhampton Wanderers i Premier League på søndag.