Christian Nørgaard stanger Brentford foran, men må nøjes med uafgjort

Christian Nørgaards scoring var ikke nok til en sejr.
Christian Nørgaards scoring var ikke nok til en sejr.Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Brentford havde søndag en gylden mulighed for at sætte tre point på kontoen i Premier League.

Men det endte med en 1-1-pointdeling for træner Thomas Franks tropper hjemme mod Nottingham Forest.

To danske landsholdsspillere stod bag Brentfords enlige scoring efter 58 minutter.

Midtbanespilleren Mathias Jensen tog sig af et frispark, og indlægget sad lige i pandebrasken på landsmanden Christian Nørgaard, der headede bolden i nettet.

Kort forinden var Nottingham Forest reduceret til ti mand, da Moussa Niakhate fik sit andet gule kort i kampen og dermed marchordre.

Det var på det efterfølgende frispark, som Brentfords danskerduo udnyttede til at score kampens første mål.

Derefter handlede det for Brentford om at forsvare den smalle føring klogt og sikkert. Men det magtede hjemmeholdet ikke.

Nottingham Forest fik udlignet til 1-1 efter 65 minutter, da udeholdet fik sat et godt angreb sammen.

Den offensive midtbanespiller Nicolas Dominguez headede bolden over Brentford-keeper Mark Flekken efter et indlæg fra indskiftede Harry Toffolo.

Derefter var det pludselig Brentford, der skulle jagte en scoring. Det var tæt på flere gange. Men hjemmeholdet manglede generelt skarphed foran mål.

Trods 13 minutters tillægstid lykkedes det ikke for Brentford at score mere i kampen.

Nørgaard fyrede kanonen af efter 97 minutter, men forsøget gik over mål.

Resultatet betyder, at Nottingham Forest har otte point efter syv kampe i midten af rækken. Brentford har et point færre end Forest.