Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

City-superstjernes sæson er ovre: Pådrager sig overrevet korsbånd i topopgør

Rodri kom søndag slemt til skade i det uafgjorte topopgør mellem Arsenal og Manchester City.
Rodri kom søndag slemt til skade i det uafgjorte topopgør mellem Arsenal og Manchester City.Carl Recine/Getty Images Europe/Getty Images via AFP
Rodri udgik søndag med knæproblemer efter et sammenstød med Thomas Partey, en tidligere Atlético- og nuværende Arsenal-spiller, i topopgøret mellem Manchester City og Arsenal på Etihad Stadium.

Mandag måtte der leveres dårlige nyheder til Pep Guardiola og Luis de la Fuente, henholdsvis cheftræner i Manchester City og for det spanske landshold. Rodri Hernandez, én af verdens allerbedste på sin position, har pådraget sig en alvorlig knæskade - de første diagnoser peger  ifølge Marca på en korsbåndsskade, et fysisk problem, der kræver næsten et års genoptræning.

Rodri, der er kandidat til Ballon d'Or, vandt Premier League med Sky Blues i seneste sæson og udmærkede sig også med Spanien ved EM, hvor han vandt turneringen efter at have slået England i en hårdt kæmpet finale.

Marca skriver, at Rodri er rejst til Madrid for at gennemgå yderligere medicinske tests. Hvis det bekræftes, at skaden er alvorlig, går spilleren glip af resten af sæsonen. Pep Guardiola bliver nødt til at bruge Gündogan eller Kovacic for at kompensere for den spanske landsholdsspillers fravær eller i andre tilfælde skifte startopstillingen ud med Stones, en forsvarsspiller, der også kan bruges som omdrejningspunkt på midtbanen.

På det spanske landshold er det derimod sandsynligt, at Real Sociedad-profilen Martin Zubimendi, som erstattede ham i EM-finalen, vil erstatte ham.