Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Crystal Palace aflyser pressemøde på grund af syg manager

Roy Hodgson ser på under Palaces kamp mod Chelsea.
Roy Hodgson ser på under Palaces kamp mod Chelsea.AFP
Crystal Palace aflyste en pressekonference torsdag, efter at den pressede manager Roy Hodgson blev syg under træningen tidligere på dagen.

Den tidligere engelske landstræner skulle have talt kl. 14.30 som optakt til mandagens Premier League-kamp på udebane mod Everton.

Britiske medier har rapporteret, at Hodgson er tæt på at blive fyret af Palace, som i øjeblikket ligger på 15. pladsen i Premier League, blot fem point over nedrykningsstregen, og at den tidligere Eintracht Frankfurt-manager Oliver Glasner er udset til at tage over i den sydlondonske klub.

Palace bekræftede, at pressekonferencen ikke ville finde sted med en kort udtalelse: "Desværre vil dagens (torsdagens) pressekonference ikke finde sted som planlagt, da Roy Hodgson blev syg under morgentræningen."

Hodgson stod i spidsen for sin kamp nr. 200 som Palace-manager tidligere på ugen, men hans hold blev der slået 3-1 på Selhurst Park af London-rivalerne fra Chelsea.

Palace har blot vundet tre ligakampe, siden de slog Manchester United på Old Trafford i september, og de har tabt 10 af deres seneste 16 kampe i ligaen.

Hodgson, som selv er Palace-fan, er i gang med sin anden periode som træner på Selhurst Park, efter at han vendte tilbage inden de sidste 10 kampe i sidste sæson, hvor han underskrev en kortvarig aftale for at tage over efter Patrick Vieira.

Han førte The Eagles til en imponerende 11. plads i tabellen og indvilligede i at fortsætte som manager i sæsonen 2023/24.

Men i de seneste uger har tilhængere vist bannere med krav om, at den berejste og meget erfarne Hodgson skal fyres, og fans har også luftet deres vrede mod Palace-bestyrelsen.