Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

De fem største stjerneskud i Manchester City i denne sæson

Rico Lewis ser ud til at få mange minutter i City i denne sæson
Rico Lewis ser ud til at få mange minutter i City i denne sæsonAFP
Manchester Citys akademi er fyldt med talent, og disse fem spillere kan få indflydelse på klubbens titelforsvar.

Rico Lewis

Lewis har etableret sig under Pep Guardiola som en førsteklasses back, der kan konkurrere med spillere som Kyle Walker, selv om han kun er 19 år gammel.

Teenageren har allerede spillet over 50 kampe for Manchester City, herunder ni Champions League-kampe, hvilket viser, at klubben har tillid til ham på trods af hans unge alder.

Med et spændende potentiale og et højt modenhedsniveau kan forsvarsspilleren blive meget vigtig for City i denne sæson, hvis han fortsætter sin flotte form og fremgang.

Lewis har allerede slået igennem på Citys førstehold
Lewis har allerede slået igennem på Citys førsteholdFlashscore

Savio

Savio har i flere klubber vist sine evner flot frem, herunder i Girona i sidste sæson, hvor han scorede 11 mål og lavede ti assists i 41 kampe, hvilket fik City til at købe ham for cirka 269 millioner kroner.

Offensivspilleren er 20 år gammel og fik sin første landsholdsudtagelse for Brasilien i marts, hvor han også scorede sit første landskampsmål mod Paraguay i gruppespillet i Copa America denne sommer.

Det unge spiller er et stort talent og kan blive en vigtig del af Guardiolas hold i denne sæson, hvor spillere som Jack Grealish kæmper med at finde sine fødder.

Savio i aktion under Community Shield
Savio i aktion under Community ShieldAFP

Jahmai Simpson-Pusey

Simpson-Pusey er blevet en vigtig figur i Citys Elite Development Squad efter at have vundet U18 Premier League i den foregående sæson.

Defensivspilleren har været anfører for ungdomsholdet ved flere lejligheder, herunder i UEFA Youth League og FA Youth Cup, hvor han førte City til trofæsucces.

Den unge mand er en dominerende skikkelse i forsvaret og kan sagtens få et par minutter på seniorniveau i denne sæson.

Jahmai Simpson-Pusey fra Manchester City holder pokalen højt efter sejren over Leeds i FA Youth Cup-finalen.
Jahmai Simpson-Pusey fra Manchester City holder pokalen højt efter sejren over Leeds i FA Youth Cup-finalen.Profimedia

Jaden Heskey

Denne unge mand er søn af Premier League-legenden Emile Heskey og har ligesom sin far gjort sig bemærket på ungdomsniveau med sine evner som målscorer.

I sidste sæson spillede han kun ni kampe for akademiet, men han scorede tre og lavede en assist på grund af sin alsidighed og sit kliniske blik for målet.

Heskey kan spille på alle midtbanepositioner, ude på fløjen og som angriber, hvilket kan vise sig at være nyttigt for Guardiola, da han godt kan lide at have spillere, der ikke er begrænset til én position.

Nico O'Reilly

O'Reilly er blevet brugt på den dybtliggende midtbane sammen med Mateo Kovacic i preseason, og Guardiola har været meget imponeret over hans evner.

Den 19-åriges spændende rejse gennem rækkerne er blevet belønnet med en chance for at skinne i denne preseason efter at have været en nøgleperson for både Citys U18-hold og Elite Development Squad i de seneste år.

Midtbanespilleren er endnu et talent, der ønsker at gøre sig gældende i klubben, og Guardiola har tydeligvis meget tillid til den unge spiller, som snildt kan komme i spil i denne sæson.

Følg Premier League med Flashscore.