Erik ten Hag kvæler rygter om fyring med kontraktforlængelse hos United

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Erik ten Hag kvæler rygter om fyring med kontraktforlængelse hos United

Ten Hag har underskrevet en ny aftale
Ten Hag har underskrevet en ny aftaleProfimedia
Erik ten Hag har forlænget sin kontrakt som Manchester United-manager frem til 2026 og har dermed sat en stopper for spekulationerne om hans mulige afgang.

Hollænderen har ført United til en EFL Cup og en FA Cup i sine to år som manager, men havde svært ved at få tilhængerne på sin side i Premier League i sidste sæson.

Det er en stor tillidserklæring fra Red Devils' nye bestyrelse, som har besluttet at holde fast i Ten Hag på trods af voksende bekymring over hans spillestil og den retning, han fører klubben i.

Træneren indrømmer, at selv om han er glad for at underskrive en ny aftale, er der masser af arbejde, der skal gøres, hvis United gøre sig gældende blandt de bedste igen.

"Jeg er meget glad for at have indgået en aftale med klubben om at fortsætte samarbejdet," sagde Ten Hag.

"Når vi ser tilbage på de sidste to år, kan vi med stolthed se tilbage på to trofæer og mange eksempler på fremskridt i forhold til, hvor vi var, da jeg kom til.

"Men vi skal også være klar over, at der stadig er masser af hårdt arbejde foran os for at nå det niveau, der forventes af Manchester United, hvilket betyder, at vi skal kæmpe om engelske og europæiske titler."

United sluttede på ottendepladsen i sidste sæson - deres dårligste placering i Premier League-æraen - og mange forventede, at Ten Hag ville blive fyret efter en række dårlige præstationer.

Sejren i FA Cup-finalen mod rivalerne fra Manchester City så dog ud til at ændre på tingene, og De Røde Djævle vil forsøge sig igen under hollænderen i sæsonen 2024/25.

United starter deres kampagne mod City i Community Shield lørdag den 10. august.