Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Everton i sent kollaps, da Bournemouth snupper sejr på Goodison

Everton lider et sent kollaps, da Bournemouth snupper Goodison-sejren
Everton lider et sent kollaps, da Bournemouth snupper Goodison-sejrenGEORGE WOOD / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Everton missede en gylden chance for endelig at sikre sig sin første sejr i Premier League, da de i det 87. minut smed en 2-0-føring væk og tabte 3-2 til Bournemouth til stor forfærdelse for et rystet Goodison Park.

Ligatabellen ville på forhånd have indikeret, at Everton, der ligger sidst i ligaen, havde en svær opgave mod et ubesejret Bournemouth-hold, men spilbalancen i åbningsfasen tydede på noget andet.

Det var The Toffees, der var i førersædet, og Idrissa Gueye forspildte en stor mulighed, da han spillede sammen med Dwight McNeil, men kun kunne  skyde på overliggeren.

Der var en voksende følelse af forventning på Goodison Park, selvom chancerne blev ved med at blive brændt for Everton, hvor nytilkomne Iliman Ndiaye testede Kepa Arrizabalaga, men burde have gjort det bedre.

Sean Dyche ville helt sikkert have håbet, at de brændte chancer ikke ville komme tilbage og bide hans hold bagi, og han vidste kun alt for godt, at stemningen på Goodison fortsat var på en knivsæg, og at det første mål sandsynligvis ville være nøglen til at få et godt resultat.

Kampens statistik
Kampens statistikOpta by StatsPerform

Heldigvis for Dyche var de blå fans stadig på deres side få minutter efter genstarten. Og de blev belønnet. 

Bournemouth kunne kun halvklare Jack Harrisons drilske aflevering, og den løse bold havnede for fødderne af Michael Keane, som sendte bolden op i det lange hjørne på en halvflugter.

Mens Goodison nu var helt oppe at køre, var Bournemouth synligt rystet, og kampen gled snart ud af hænderne på dem. Tilsyneladende.

Everton fordoblede deres føring inden en time, da McNeil igen spillede en nøglerolle og lagde en delikat bold ind til Dominic Calvert-Lewin, som prikkede den over den fremstormende Kepa.

Calvert-Lewin leverede en imponerende indsats
Calvert-Lewin leverede en imponerende indsatsProfimedia

Selv efter en tredobbelt udskiftning kunne Bournemouth ikke dæmme op for Everton og var heldige med ikke at komme bagud med tre mål, da James Tarkowski sendte et hovedstød på stolpen efter McNeils hjørnespark.

The Cherries fik, hvad de troede var en sen trøst gennem Antoine Semenyo, der sendte Dango Ouattaras indlæg i mål og lagde op til en nervøs afslutning på Merseyside.

Og presset viste sig at være for meget for Everton, som kapitulerede i overtiden, da den mindste mand på banen - Lewis Cook - dukkede op og headede sit første liga-mål nogensinde i kassen.

Bournemouth havde overtaget i overtiden, og deres konstante pres gav pote med nærmest det sidste spark i kampen, da Justin Kluiverts fikse aflevering blev sendt i mål med hovedet af Luis Sinisterra.

Hans mål udløste en masseflugt inde på Goodison, som gav udtryk for deres utilfredshed med et kor af buh-råb efter slutfløjtet lød. 

Få alle vores statistikker fra denne kamp her.