Eze redder point til Crystal Palace mod Chelsea på Stamford Bridge

Eberechi Eze fejrer sin udligning for Palace
Eberechi Eze fejrer sin udligning for PalaceProfimedia
Crystal Palace undgik det 14. Premier League-nederlag i træk mod Chelsea, efter de kom bagud men sikrede sig 1-1 på Stamford Bridge - det første uafgjorte resultat i denne kamp siden 1995.

Nu hvor transfervinduet er lukket, kan Enzo Maresca gå i gang med at få noget ud af sit dyrt sammensatte hold.

Og der var positive tegn, da The Blues etablerede overtaget tidligt i kampen , hvor Cole Palmer skød forbi fra kanten af feltet inden for det første kvarter.

Noni Madueke misbrugte derefter to store chancer, da han først skød ved siden af fra seks meters afstand og derefter blev afvist fra tæt hold af Palace-målmand Dean Henderson.

Chelseas dominans blev dog belønnet i det 25. minut, hvor de brød dødvandet efter et smukt opspil.

Madueke slap fri af Will Hughes i højre side og sendte Palmer ind bag gæsternes forsvar, og The Blues' talisman lagde en præcis aflevering til Nicolas Jackson, som kom til og bankede bolden i mål ved bageste stolpe.

Oliver Glasners mænd tilbød kun meget lidt offensiv trussel før pausen, hvilket betød, at der var brug for nytænkning, hvis de skulle komme tilbage i kampen.

Og mens Palace kunne takke Henderson for at tippe Palmers frispark over overliggeren, var deres forbedring tydelig at se efter genstarten.

Inden for ni minutter havde The Eagles genoprettet status quo efter et stykke magi fra Eberechi Eze, der krøllede et dejligt skud ind i hjørnet bag Robert Sanchez, da han fik for meget tid og plads på kanten af feltet.

Marescas mænd skulle nu reagere, og der manglede bestemt ikke vilje fra bænken, da den skadede Malo Gusto blev erstattet af Mykhailo Mudryk.

Ukraineren var dog ineffektiv, og det samme var hele Chelseas angrebslinje, da de ikke kunne finde et sejrsmål, og Jackson brændte to store muligheder i overtiden.

Palace kom tættere på med Daichi Kamada sforsøg, der blev afvist af Sanchez, men det uafgjorte resultat var fortjent for Glasners mænd, der fik deres første point i sæsonen efter to nederlag i træk.

Få alle vores statistikker fra denne kamp her.