Fan dømt for at slå tidligere Manchester United-legende i hovedet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fan dømt for at slå tidligere Manchester United-legende i hovedet

Hændelsen fandt sted i september sidste år
Hændelsen fandt sted i september sidste årAFP
En 43-årig mand blev torsdag dømt for at have slået den tidligere Manchester United-kaptajn Roy Keane i hovedet efter en Premier League-kamp.

Scott Law, som ifølge britiske medier er Arsenal-fan, blev fundet skyldig i overfald efter en retssag ved Highbury Magistrates' Court. Hændelsen fandt sted den 3. september sidste år efter Arsenals 3-1-sejr over United på Emirates.

Sky Sports-eksperten fik et kraftigt slag i hovedet nær en dør på Emirates, mens han var på vej ned for at færdiggøre kampanalysen, efter at et United-mål var blevet underkendt mod slutningen af kampen. Keane fik derudover blå mærker på sin venstre arm.

"Denne umotiverede og meningsløse voldshandling var fuldstændig uacceptabel," sagde Kevin Christie, ledende anklager for Crown Prosecution Service London North Football, torsdag.

"Når nogen går til en fodboldkamp, enten for at arbejde eller for at støtte et hold, skal de kunne føle sig trygge og sikre i det miljø. Crown Prosecution Service arbejder tæt sammen med politiet for at sikre, at alle voldsmænd på og uden for fodboldbaner bliver stillet for retten."

Forsvaret beskyldte Keane for at have givet Law en albue i ansigtet og henviste til overvågningsbilleder inde fra stadion.

Men Metropolitan Police's Detective Constable Phil Dickinson, som var ansvarlig for sagen, sagde:

"Der har måske været kontakt, men det ligner ikke en bevidst albue i ansigtet efter min mening."