Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fem nye signings at holde øje med i Premier League-sæsonen 2024/25

Arsenals nye forsvarsspiller Riccardo Calafiori
Arsenals nye forsvarsspiller Riccardo CalafioriAFP
Premier League-klubberne var langsomme til at smide penge i de første måneder af transfervinduet, men der er kommet gang i forretningen inden starten på den nye sæson begynder fredag.

AFP Sports ser på fem af de største signings, der skal retfærdiggøre deres prisskilte:

Riccardo Calafiori (Arsenal)

Arsenal fik hård konkurrence fra Serie A-giganterne Juventus i kampen om at få fat i den italienske forsvarsspiller Riccardo Calafiori efter hans imponerende 2023/24-sæson for Bologna.

Calafiori var også et positivt element i Italiens ellers sløje forsvar til EM i juni.

Det er dog uklart, hvor den 22-årige vil passe ind på Mikel Artetas hold.

Arsenal havde det bedste forsvar i Premier League i sidste sæson og holdt 18 clean sheets i 38 kampe.

Calafiori er komfortabel med bolden, og han er blevet nævnt som en mulig venstreback.

Men han har brilleret for klub og land som midterforsvarer, så han kan udgøre en trussel mod Gabriel Magalhaes' plads ved siden af William Saliba i midten af forsvaret.

Hans ankomst for angiveligt 370 millioner kroner øger helt sikkert Artetas defensive muligheder, når Arsenal endnu engang skal forsøge at afslutte deres 21 år lange titeltørke.

Dominic Solanke (Tottenham)

Tottenham håber, at Solanke kan skyde dem tilbage i Champions League og måske endda hjælpe London-klubben til den første titel i 16 år.

Den 26-årige spiller kommer lige fra sin bedste sæson nogensinde, hvor han scorede 19 gange i Premier League for Bournemouth, og han kan blive Tottenhams dyreste signing. Hvis alle klausuler opfyldes, kan prisen ende i omegnen af 570 millioner kroner.

Solanke havde korte ophold i Chelsea og Liverpool tidligere i sin karriere, men er blevet voksen i løbet af de seneste fem år i Bournemouth.

"Han vil passe godt til os," siger Spurs-træner Ange Postecoglou, hvis hold endte på femtepladsen i hans første sæson som manager i klubben.

"Han giver os nogle muligheder, som vi har manglet de sidste 12 måneder."

Spurs hentede ikke en erstatning, da Harry Kane forlod holdet for et år siden. Nu er presset på Solanke for at udfylde de sko.

Matthijs de Ligt (Manchester United)

Den hollandske landsholdsspiller De Ligt er blevet genforenet med Erik ten Hag, som hjalp midterforsvareren med at blive en storspiller i Ajax allerede som teenager.

Efter et stort skifte til Juventus og derefter Bayern München er De Ligts karriere gået lidt i stå, da han har mistet sin stamplads for både klubhold og landshold i løbet af det seneste år.

"Erik ten Hag formede mig i de tidlige stadier af min karriere, så han ved, hvordan man får det bedste ud af mig," siger den 25-årige stopper.

United har angiveligt givet 395 millioner kroner for hollænderen..

Hans ankomst er blot en lille del af en defensiv overhaling, da United også har rekrutteret den franske teenager Leny Yoro og De Ligts Bayern-holdkammerat Noussair Mazraoui.

Yoro står til at misse de første tre måneder af sæsonen, hvilket giver De Ligt chancen for at sikre sig en plads på holdet med en god start på Old Trafford.

Pedro Neto (Chelsea)

Neto er indtil videre den mest bemærkelsesværdige signing i endnu et kaotisk vindue på Stamford Bridge.

Den portugisiske kantspiller er kommet til fra Wolves for cirka 473 millioner kroner.

Men han er i hård konkurrence om at komme på holdet med Raheem Sterling, Mykhailo Mudryk og Noni Madueke blandt de andre fløjspillere, som Enzo Maresca har til rådighed.

Neto har brilleret i glimt, siden han kom til Wolves i 2019, men har også været plaget af skader, som har afskrækket andre bejlere.

Niclas Füllkrug (West Ham)

Indkøbet af den tyske landsholdsspiller Füllkrug har været højdepunktet i en travl sommer for West Ham.

Den 31-årige spidsangriber er en kæmpe fanfavorit i sit hjemland, og mange foretrak ham i startopstillingen foran Arsenals Kai Havertz ved EM.

Efter at have brugt sine bedste år på at stige i graderne i tysk fodbold hos Hannover og Werder Bremen, scorede Füllkrug 16 mål i sin eneste sæson hos Borussia Dortmund og hjalp dem med at nå Champions League-finalen.

West Ham har givet cirka 201 millioner kroner for Füllkrug.