Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fodboldtracker: Liverpool møder Crystal Palace, danskerlørdag i Bundesligaen

Opdateret
Darwin Nunez og Liverpool spiller op til dans på Selhurst Park
Darwin Nunez og Liverpool spiller op til dans på Selhurst Park IAN STEPHEN / ProSportsImages / DPPI via AFP/ Flashscore
Det er tid til endnu en spændende fodboldweekend på tværs af de bedste ligaer i Europa, hvor Liverpool, Bayer Leverkusen og Real Madrid alle er involverede på en travl lørdag.

Kl. 15:17 - I Serie B har Alexander Lind fået chancen fra start for Pisa for første gang i ligaen. De møder på hjemmebane Cesena.

Startopstilling
StartopstillingFlashscore

Kl. 14:55 - Vi er en lille halv time fra kampstart i Bundesligaen. Her er Jonas Wind med fra start, mens Joakim Mæhle varmer bænken for Wolfsburg, der gæster Bochum.

Hos Bo Svenssons Union Berlin vogter Frederik Rønnow som sædvanlig målet, mens Robert Skov er udskifter. Endelig er landsholdaktuelle Jens Stage selvfølgelig med for Werder Bremen efter hans vanvittige hattrick i sidste runde mod Hoffenheim.

Samtidig er både Mads Frøkjær-Jensen og Emil Riis med fra start hos Preston, der er på besøg hos Burnley. Andetsteds i Championship er Oscar Schwartau kommet på banen for Norwich i Kanariefuglenes kamp mod Hull i stedet for en anden, tidligere Brøndby-spiller, nemlig Anis ben Slimane.

Endelig er Elias Sørensen på plads i Portsmouths angreb i deres kamp mod Oxford.

Kl. 14:20 - Patrick Dorgu er atter i startopstillingen og klar til at husere på venstrekanten for Lecce, der ude møder Udinese. Her er Thomas "TK" Kristensen desværre ude med en skade.

Opstillinger
OpstillingerFlashscore

Kl. 13:40 - Vores yndlingsnørder fra Opta har set på chancevurderingerne for weekendens runde i Premier League.

Kl. 13:18 - Manchester City har bekræftet, at midtbanestjernen Kevin De Bruyne ikke kommer i aktion før efter landskampspausen, og belgieren har endda bedt om at få fri fra landsholdet resten af året.

Kl. 13:05 - Da vi nærmer os starten på den tidlige kamp i Premier League, som er et særligt "favorit"-tidspunkt for Liverpool, spørg bare Jürgen Klopp, kan vi tage et kig på deres seneste form mod Crystal Palace, og det er nok fair at sige, at det er en blandet landhandel.

H2H
H2HFlashscore

Kl. 12:40 - Vi er klar med de startende 22 fra kampen på Selhurst Park, hvor topholdet fra Liverpool møder Crystal Palace, der residerer i den anden ende af tabellen.

Her er både Luis Diaz og Domonik Szoboszlai lidt overraskende placeret på bænken fra start. Det samme er den skotske landsholdsanfører Andy Robertson.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Kl. 12:30 - Oliver Villadsen er i startopstillingen for FC Nürnberg, der hjemme møder Preussen Münster i et bundopgør i 2. Bundesliga. Den tidligere FC Nordsjælland-spiller står her overfor sin landsmand Mikkel Kirkeskov hos modstanderne.

Kl. 12:00 - God lørdag, og velkommen tilbage til vores fodboldtracker på det, der tegner til at blive en spændende weekend, spækket med action!

Der er syv kampe i Premier League i dag, hvor Crystal Palace og Liverpool lægger ud i det tidlige kick-off kl.13.30, inden Manchester City og Arsenal går på banen senere på eftermiddagen.

Andre steder i verden skal Bayer Leverkusen, Inter Milan og Real Madrid alle i aktion, som flere af de bedste hold rundt om i Europa forsøger at sikre sig sejre inden næste uges landskampspause.

I Bundesligaen er der fem kampe på programmet, og derfor kan man roligt regne med en solid repræsentation af danskere i startopstillingerne.