Fodboldweekenden LIVE: Barcelona jorder Valladolid, Leverkusen-stime slutter

FC Barcelona vandt hele 7-0 lørdag aften.
FC Barcelona vandt hele 7-0 lørdag aften.MANU QUINTERO/AFP
Weekenden er over os, og det betyder, at der er masser af fantastisk fodbold på programmet. Du kan følge dagens fodboldnyheder og kamprelateret information lige her i Flashscores fodbold tracker.

Kl. 23:00  - Roberto De Zerbi-effekten er i fuld gang, og Marseilles imponerende sæsonstart viste ingen tegn på at falme efter en dominerende 3-1-sejr over Toulouse her til aften.

KampstatistikOpta by Stats Perform

Pierre-Emile Højbjerg spillede 86 minutter for Marseille på trods af at have fået et gult kort efter bare 11 minutter.

Kl. 21:55  - Og der var såmænd også drama i den anden Serie A-kamp i aften, da AC Milan kom bagud men spillede uafgjort 2-2 med Lazio i en thriller af en kamp.

Kl. 22:20  - Sikke et drama i Serie A! Napoli har scoret et sent sejrsmål mod Parma.Romelu Lukaku kom ind fra bænken og scorede sit første mål i sin første optræden i Napoli-trøjen, før Frank Anguissa tilføjede et sejrsmål i det 97. minut!

Markspilleren Enrico Del Prato stod de sidste tyve minutter på mål for Parma efter en udvisning til deres målmand.

Kl. 21:10  - Atletico Madrid har scoret et sejrsmål i det 92. minut ved Angel Correra og tager dermed tre point på udebane mod Athletic Bilbao. Det er en kæmpe sejr for Simeones hold.

Kl. 20:50  - Bayer Leverkusens stime som ubesejret i Bundesligaen er slut!

Intet mål i overtiden kan redde dem denne gang, da RB Leipzig fuldfører et forbløffende comeback med en sejr i det 90. minut og afslutter Leverkusens stime på 35 kampe uden nederlag.

Yussuf Poulsen fik de sidste minutter på banen for Leipzig.

Kl. 20:35  - Andet hattrick i træk fra den målfarlige Erling Haaland hjælper Manchester City til en 2-1-sejr over West Ham, og Haaland har nu officielt et gennemsnit på et mål pr. kamp i Premier League! En stor sejr på udebane for mestrene. Dårlige nyheder for Arsenal-fans.

Kl. 19:58 - I kampen mellem Lecce og Cagliari er danske Patrick Dorgu blevet udvist i første halvlegs overtid.

Kl. 18:59 - FC Barcelona var i hopla i dagens kamp mod Real Valladolid. Det catalanske storhold bankede miniputterne med hele 7-0. Særligt brasilianeren Raphinha var i fodboldhumør og scorede et fornemt hattrick.

Kl. 18:33 - Lørdagens sidste Premier League-kamp står mellem West Ham og Manchester City. Begge hold har fået en fin start på sæsonen, men West Ham tabte dog 2-1 til Aston Villa senest.

Stilling i Premier League
Stilling i Premier LeagueFlashscore

Kl. 18:05 - Danskerklubben Brentford var drøneffektive mod Southampton, som de slog 3-1. London-klubbens mål blev scoret af Bryan Mbuemo (x2) og Yoane Wissa.

Everton smed en 2-0-føring væk i slutningen af kampen mod Bournemouthm, som sikrede sig alle tre point. Everton var foran 2-0 indtil 87. minut og endte alligevel med at tabe 3-2. Jesper Lindstrøm kom ikke på banen i kampen.

Ipswich fik 1-1 mod Fulham i en kamp, hvor Joachim Andersen så til fra bænken.

Leicester tabte 2-1 til Aston Villa, mens Nottingham Forest og Wolverhampton spillede 1-1.

Kl. 18:00 - AGF var bagud 2-1 ved pausen i kampen mod FC Nordsjælland, men en stærk anden havleg sikrede aarhusianerne en 4-2-sejr. AGF har derfor nu indtaget førstepladsen i Superligaen. De kan dog miste den igen, hvis enten FC Midtjylland eller Silkeborg vinder søndag.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Kl. 17:55 - Yussuf Poulsen starter på bænken, når RB Leipzig gæster de forsvarende tyske mestre fra Bayer Leverkusen.

Kl. 17:35 - De tidlige Bundesliga-kampe er slut, og der var masser af aktion. Frankfurt slog Hoffenheim med 3-1, Wolfsburg vandt 2-0 over Holstein Kiel, mens Bo Henriksens Mainz fik 3-3 ude mod Stuttgart.

Jens Stage og Werder Bremen spillede 0-0 hjemme mod Borussia Dortmund.

Kl. 17:07 - Bo Henriksens Mainz-hold har vendt et truende nederlag til noget, der meget vel kan give point. I udekampen mod Stuttgart kom Mainz hurtigt bagud med 2-0, menen reducering inden pausen gav Mainz tro på tingene. Efter 62 minutter fik Mainz udlignet og med cirka 20 minutter tilbage har de gode muligheder for at få point.

Kl. 16:42 - Andreas Christensen sidder stadig ude med skade, og han er derfor ikke med, når FC Barcelona tager imod Real Valladolid i en kamp, der starter klokken 17.

Kl. 16:17 - AGF kom dog helt ned på jorden igen, da norske Sindre Walle gjorde det til 1-2 efter 15 minutter.

Kl. 16:13 - Der er fart over feltet i Aarhus, hvor AGF kom foran 1-0 mod FC Nordsjælland efter ti minutter ved et selvmål af Markus Ingvartsen. Minuttet efter fik FCN dog udlignet, da Benjamin Nygren scorede for tredje kamp i træk.

Kl. 16:05 - Vi har fået en danskerscoring i Championship-kampen mellem Oxford United og Preston, hvor Emil Riis har gjort det til 1-0 efter blot fire minutters spil.

Kl. 15:48 - De næste Premier League-kampe starter om kort tid. Her er der blandt andet tre danskere i Brentfords startopstilling, hvor Christian Nørgaard, Mathias Jensen og Mikkel Damsgaard starter på banen i kampen mod Southampton.

Jesper Lindstrøm starter på bænken for Everton, mens Joachim Andersen også starter ude for Fulham.

Der er dog to danskere i Leicesters startopstilling, hvor Mads Hermansen og Victor Kristiansen starter inde i kampen mod Aston Villa.

Kl. 15:35 - Arsenal var favoritter på hjemmebane mod Brighton, og London-klubben kom også foran 1-0 i første halvleg ved Kai Havertz. Anden halvleg forløb dog ikke efter Arsenal hoved. Declan Rice Blev udvist i starten af anden halveg og efter 59 minutter udlignede Joao Pedro til 1-1, hvilket også blev kampens resultat.

I Championship fik Oscar Schwartau og Anis Ben Slimane begge debut, da de kom ind fra anden halvlegs start for Norwich, der slog Coventry med 1-0.

Nedrykkerne fra Burnley spillede 1-1 mod Blackburn, mens Middlesbrough vandt 2-0 over Cardiff.

Kl. 15:12 - Arsenal har fået Declan Rice udvist i hjemmekampen mod Brighton. Allerede efter 49 minutter modtog Rice sit andet gule kort for at forhindre Brighton i at tage et frispark hurtigt. Et kvarter senere udnyttede Brighton overtallet og fik udlignet til 1-1 ved Joao Pedro.

Kl. 15:11 - 18-årige Oscar Schwartau er kommet på banen fra 2. halvlegs start til sine første minutter for Norwich i kampen mod Coventry. Norwich er lige nu foran 1-0.

Kl. 14:55 - HSV holder fast i de øvrige tophold i 2. Bundesliga med en sejr på 4-1 over SC Preußen Münster.

Kl. 14:54 - Om lidt over en halv time starter lørdagens første Bundesliga-kampe, og det bliver med dansk deltagelse. Rasmus Nissen Kristensen starter inde for Frankfurt, der møder Hoffenheim med Jacob Bruun Larsen på bænken. Derudover starter Jens Stage for Werder Bremen, der tager imod Borussia Dortmund.

Kl. 14:25 - Arsenal kom kort før pausen foran i deres kamp mod Brighton, da Kai Havertz scorede sit andet mål i sæsonen.

Kl. 14:05 - I Championship-kampen mellem Burnley og Blackburn har østrigske Andreas Weimann netop scoret et fantastisk mål, som du kan se her.

Kl. 13:47 - Den tyske storklub HSV har haft store problemer med at komme tilbage i den bedste tyske række efter nedrykningen i 2018. I denne sæson har de fået en blandet start i 2. Bundesligaen, hvor det er blevet til en enkelt sejr og en uafgjort i de første tre kampe. Denne lørdag ser de dog ud til at hente sæsonens anden sejr. Nordtyskerne er nemlig foran 3-0 ved pausen på hjemmebane mod SC Preußen Münster.

Kl. 13:10 - I den næstbedste engelske række skal der også spilles kampe klokken 13:30. Danske Lukas Engel er ikke med for Middlesbrough, når de møder Cardiff. Til gengæld er både Oscar Schwartau og Anis Ben Slimane på bænken for Johannes Hoff Thorups Norwich-mandskab, som gæster Coventry.

Kl. 12:59 - Der skal spilles kampe flere steder i Europa i dag. Udover, at bolden ruller i England, Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien, så skal også spilles i Superligaen denne lørdag. AGF tager nemlig imod FC Nordsjælland senere på eftermiddagen.

Kl. 12:30 - Både Arsenal og Brighton har vundet deres to første kampe i Premier League, men lørdag kommer minimum et af holdene til at få ødelagt den perfekte start på sæsonen. Danske Matt O'Riley, der netop er skiftet til Brighton, kommer ikke i spil, da han blev ramt af en skade midt på ugen mod Crawley Town i EFL Cuppen.

Der kommer dog til at være en flig af dansk islæt på banen. Den tidligere OB-spiller Yankuba Minteh starter på banen Brighton, mens den tidligere FC Nordsjælland-spiller Simon Adingra starer på bænken.