Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Forsvarsveteran forlænger med Manchester United

Evans vil tilbringe endnu en sæson på Old Trafford
Evans vil tilbringe endnu en sæson på Old TraffordReuters
Manchester United skrev fredag under på en etårig kontraktforlængelse med forsvarsveteranen Jonny Evans (36) efter en solid sæson for nordireren.

Evans, som er uddannet på Uniteds akademi, vendte tilbage til Old Trafford sidste år efter otte sæsoner hos West Bromwich Albion og Leicester City, og han spillede 30 kampe i alle turneringer, herunder FA Cup-finalen over Manchester City.

"At spille for denne fantastiske klub og mærke støtten fra vores utrolige fans er altid et privilegium," siger Evans i en udtalelse. "Det var enære at vende tilbage til klubben i sidste sæson og repræsentere holdet på banen sammen med fantastiske holdkammerater under en fremragende manager.

"Atvinde FA Cuppen sammen var en uforglemmelig oplevelse; jeg ved, at vi kan udfordre til flere trofæer i den kommende sæson."

Med sejren i FA Cuppen fortsatte Evans sin høst af en række hjemlige trofæer med United, som han har været med til at vinde tre Premier League-titler og to Liga Cup-triumfer med i løbet af hans første tid på holdet.

United begynder pre-season med en kamp på mandag mod Rosenborg i Norge. I sidste uge meddelte klubben, at manager Erik ten Hag havde underskrevet en ny kontrakt, der forlænger hans ophold på Old Trafford frem til 2026.