Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Guardiola: Ethvert pres for bedre kampprogram skal komme fra spillerne

Manchester City møder Arsenal på søndag
Manchester City møder Arsenal på søndagReuters / Phil Noble
Presset for et mere gunstigt kampprogram skal komme fra spillerne, sigerManchester City-manager Pep Guardiola fredag, tre dage efter at hans midtbanespiller Rodri advarede om, at spillerne kunne være tæt på at strejke på grund af deres øgede arbejdsbyrde.

Guardiolas kommentarer fredag kom forud for hans holds møde med Arsenal på søndag og midt i en hård periode med syv kampe på tre uger for de regerende Premier League-mestre.

"Mange, mange spillere taler om det," sagde Guardiola til journalister.

"Hvis noget skal ændres, skal det også komme fra spillerne. Virksomheden kan være uden managers, uden sportsdirektører, uden medier, uden ejere, men uden spillerne - kan der ikke spilles.

"Det er ikke kun Rodri (der taler ud), det er mange, mange spillere, og ikke kun i dette land, men over hele verden er folk begyndt at tale, så vi får se."

Guardiola ville ikke udtale sig om, hvorvidt Kevin de Bruyne spiller på søndag, efter at hans anfører humpede ud i pausen af 0-0 kampen mod Inter Milan i Champions League i onsdags og ikke spillede anden halvleg.

"Han har det lidt bedre i dag. I morgen træner vi, og så må vi se. Han kan nok godt være med," sagde manageren.

I søndagens spændende opgør mødes ligamestrene og toerne fra de seneste to sæsoner. Begge er ubesejrede indtil videre og kommer fra midtugens Champions League-kampe. City topper ligaen efter fire kampe som det eneste hold med en statistik på 100 %.

"Hver sæson bliver de (Arsenal) stærkere, dybden i truppen. Hele sæsonen bliver de bedre og bedre," sagde Guardiola.

Adspurgt om Arsenals udvikling sagde City-bossen, at det var et spørgsmål, der var bedre at stille til manager Mikel Arteta.

"For hvis jeg siger noget, vil de sige, at jeg laver "mindgames" eller noget i den stil," sagde Guardiola.

"Jeg har altid haft en positiv mening om ham og hans hold. Begge år har været tætte, men vi har også været så stærke, og alligevel laver vi fejl."

"Det har altid været en tæt kamp i de sidste par år," tilføjede han. "Jeg synes, vi er et godt hold, men de er også gode. De gør mange gode ting, de er et komplet hold, og det er derfor, de har været vores største rivaler i de sidste to sæsoner."

City har 12 point i toppen af tabellen, to foran Arsenal, men Guardiola sagde, at søndagens opgør så tidligt på sæsonen "ikke er særlig vigtigt" i forhold til at afgøre titlen.

"Det bliver vigtigt, når vi tager til London i anden halvdel af sæsonen," sagde han.

City skal møde Arsenal igen den 1. februar.

Følg Premier League her.