Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Guardiola hylder ustoppelig Haaland efter nyt hattrick: Umulig at dæmme op for

Erling Haaland poserer med matchbolden efter at have scoret hattrick mod West Ham.
Erling Haaland poserer med matchbolden efter at have scoret hattrick mod West Ham.Henry Nicholls / AFP
Erling Haalands målfarlighed gjorde ham allerede til en skræmmende udfordring for Premier League-forsvarerne, men den norske angribers andet hattrick i lige så mange kampe mod West Ham United lørdag tyder på, at han måske er blevet endnu bedre.

Den 24-årige nordmand scorede sit 11. hattrick for Manchester City og forlænger dermed mestrenes perfekte start på deres titelforsvar og scorede sit syvende mål i tre ligakampe i denne sæson.

Haalands første mål var en sublim afslutning forbi Alphonse Areola, efter at Bernardo Silva havde spillet ham alene igennem, mens hans andet mål var et tordenskud fra tæt hold.

Da han stormede mod mål til sidst, var der ingen tvivl om udfaldet, så meget, at City-boss Pep Guardiola mener, at forsvarerne ikke kan afvise ham selv med ekstreme foranstaltninger.

"Ved det første mål vinder Bernardo bolden, afleverer og afslutter, og ved det tredje mål er han ustoppelig med pladsen bagved," fortæller Guardiola til journalisterne.

"Der er ingen central forsvarsspiller, ikke engang med en pistol - det er umuligt, så hurtigt, så kraftfuldt."

Guardiola siger samtidig, at Haaland kæmpede med skavanker i seneste sæson, hvor han stadig var ligaens topscorer med 27 mål, og at han nu var en endnu mere ødelæggende spiller.

Haaland, som scorede sit 70. Premier League-mål i sin 69. kamp, fortæller, at han kunne mærke fordelene ved at have fået et hvil.

"Jeg har det godt, jeg føler mig fuld af energi," kommer det fra den norske angriber til Sky Sports.

"Jeg har haft en lang ferie og pre-season. Jeg har det godt."

"De år, jeg har været her, er gået rigtig stærkt. Nu har jeg fået lidt hvile i min krop og mine fødder. Nu er jeg klar til mere."