Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Højbjerg giver Tottenhams rodede styring skylden for den seneste tid uden sejr

Reuters
Tottenham Hotspurs Pierre-Emile Højbjerg er træt af den megen omvæltning.
Tottenham Hotspurs Pierre-Emile Højbjerg er træt af den megen omvæltning.Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Tottenham Hotspurs række af elendige resultater hænger direkte sammen med den ledelseskarrusel, som spillerne har måttet forholde sig til i de seneste uger, sagde midtbanespilleren Pierre-Emile Højbjerg torsdag.

Premier League-klubben er uden sejr i de seneste fire ligakampe, en stime, der omfattede en ydmygende 6-1-tæsk af Newcastle United, og har kun vundet én af de seneste syv kampe.

I løbet af fire uger har holdet fra det nordlige London skilt sig af med manager Antonio Conte, fodbolddirektør Fabio Paratici og den fungerende cheftræner Cristian Stellini. Assistenttræner Ryan Mason står i øjeblikket i spidsen for holdet.

"Når man har tre trænere på meget kort tid, er der nogle forandringer, noget ustabilitet," sagde den danske landsholdsspiller Højbjerg til Sky Sports News.

Blot syv dage efter debaklet mod Newcastle kom Spurs bagud 3-0 inden for de første 15 minutter mod Liverpool, inden de fik et comeback. De indkasserede dog et mål i de døende sekunder og gav Jürgen Klopps mandskab en 4-3-sejr.

Højbjerg sagde, at resultatet var "ødelæggende".

"Jeg vil endda gå hen og sige, at det føltes pinligt. I forhold til at være bagud 3-0 og lave et fantastisk comeback. Og så at smide det væk i sidste sekund," sagde han.

Med fire kampe tilbage at spille har Tottenhams sløje sæson efterladt dem på sjettepladsen i tabellen og ni point efter Manchester United på fjerdepladsen, hvilket gør det højst usandsynligt, at de kvalificerer sig til næste sæsons Champions League.

Højbjerg erkendte, at der ikke findes en ensartet tilgang til lederskab og succes i fodbold, men han understregede behovet for, at et hold finder en måde at skabe "en form for kraft og en form for energi, der går i den retning".

"Man ser, at de hold, der mere eller mindre dominerer fodbolden i Europa, er hold, der over lang tid gør de rigtige ting med de rigtige værdier, og så kan man spørge, hvad der er den rigtige måde", sagde han.